De Poezenboot

Piet en Marnie

Geslacht: kater en poes
Kleur: rood en tabby
Leeftijd: 11 en 10 jaar

Piet en Marnie 2 maatjes voor altijd,

Piet is de mollige mooi rode kater, lekker aanwezig, bewegelijk, wil ook spelen en is niet snel onder de indruk. Bij ons was hij al meteen 'thuis'. Kletsen en wil wat doen. Poes Marnie, met haar prachtige grote ogen, is ook niet echt onder de indruk maar is wat rustiger en bekijkt eerst alles op haar heen. Ze zijn beide kinderen gewend en dat gaat goed, al is ieder kind weer anders. Honden zijn ze niet gek op. En ze zijn geen tuin gewend maar wel een balkon, even fijn een frisse neus halen is belangrijk voor ze. Piet en Marnie zijn gezellig, aanhankelijk, en willen er graag bijhoren.

Wie ziet dit mooie lieve stelletje helemaal zitten en heeft wat ze nodig hebben? Na de Pasen mogen ze geplaatst worden. U kunt ze nu nog niet zien. 

**Piet en Marnie hebben super gelukt. Er kwam nl iemand speciaal voor 1 of 2 oudere katten en laten Piet en Marnie nou 2 hele leuke oudere katten zijn. Ze krijgen een rustig thuis bij een dame met katten-ervaring en een mooi buiten. Geweldig voor een mooie oude dag.                                     

Piet en Marnie, kater en poes, 11 en 10 jaar Piet en Marnie, kater en poes, 11 en 10 jaar Piet en Marnie, kater en poes, 11 en 10 jaar


Terug