De Poezenboot

Gezocht door de Poezenboot

Wat zoeken wij? Nou, eigenlijk van alles! Heeft u te weinig vrije tijd om mee te kunnen helpen op de Poezenboot als vrijwilliger, maar wilt u toch iets doen voor onze katten? Lees dan even verder: een kleine opsomming van voor ons noodzakelijke 'dingetjes'.

Kattenspeeltjes
Bedenkt u zich dan dat onze katten graag ravotten en spelen!  
Spelen met balletjes of in en uit de krabpaal willen klimmen! Ook door het geven van speeltjes steunt u ons werk en bovenal: de katten vinden het hartstikke leuk! Daarbij krijgen de geplaatste katten 'hun' eigen speeltjes mee zodat ze in het nieuwe thuis iets vertrouwds hebben.

Reismandjes, bakken en slaapmandjes                                 Heeft u mandjes of kattenbakken over, of worden ze niet gebruikt en zien ze er nog prima uit, ook daar zijn de katten heel blij mee. 

Dekentje                                                                                   Handdoeken, dekentjes en fleece dekens zijn zeer welkom. Ook, niet te dikke, dekens zien we graag. Alles, als het maar te knippen is want uiteraard knippen we er kleinere dekentjes van. Lakens en kussens zijn niet geschikt voor de katten.

Kranten
Welk merk? Onze katten hebben geen voorkeur voor het Parool, de Telegraaf of het A.D. Zolang de kattenbak er maar mee gevuld kan worden! Dus mocht u nog oude kranten hebben... wij zijn er ontzettend blij mee. 

Blikje en ander nat voer                                                      

We  willen de katten veel soorten natvoer kunnen geven. De een houdt van vissmaak en de ander weer van wat anders. Zoveel katten, zoveel smaken. De meeste katten gaan toch wel de stress in als ze worden afgestaan en wij moeten zorgen dat ze goed blijven eten. Ook als u bijvoorbeeld dieetvoer over heeft, kom het gerust brengen.                                                        

En nog veel meer
                                                                                        Heeft u op zolder misschien nog iets staan waarvan u twijfelt of wij het kunnen gebruiken? Neem gerust contact met ons op. Soms proberen we ook kleine spulletjes te verkopen zodat we het geld weer voor de katten kunnen gebruiken. 
Alvast vriendelijk dank...

Ons adres en telefoonnummer vindt u hier