De Poezenboot

bezoektijden en zoekt u een kat?

BEZOEKTIJDEN

Vanwege de drukte van de vele bezoekers zijn we overgestapt op online reserveren. U hoeft dan niet lang te wachten voor u naar binnen kan en wij weten een beetje hoeveel mensen er komen. U kunt dan uw ticket op uw smartphone laten zien of een printje maken. Per dag zijn er ook een aantal plekken vrij gehouden voor mensen die onverwachts langskomen. De eerste 3 maanden van 2020 werken we (als test) zonder tickets en kunt u 'gewoon' langskomen.

ZOEKT U EEN KAT?

Het laatste 2 jaar is het veel drukker met bezoekers dan normaal. Tussen 13-15u zijn we open (behalve woensdag en zondag) voor publiek en soms staan mensen buiten te wachten. Vergeet niet het is maar 1 boot en de ruimte is dus beperkt. De mensen die naar ons toekomen in de hoop een super leuke geschikte kat te vinden komen nu soms een beetje in de verdrukking. Vandaar dat we mensen die serieus willen kennismaken met een bepaalde kat op afspraak laten komen. Dan kunnen wij u rustig de desbetreffende kat laten zien. Maar kijk eerst even op de site. Mocht u een kat zien waar u meer over wilt weten bel ons dan even 10-12u.

Zoekt u een kat en komt u onverwachts tussen 13-15u (behalve woensdag en zondag) langs, loop dan even langs de mensen heen naar de balie om dit te melden. Dan zoeken we een oplossing.

Het is wel verstandig om eerst op de site te kijken of er wel een kat is waarvan u denkt: dat is de kat voor mij! Anders komt u misschien voor niets. Bel gerust als u vragen heeft of bepaalde wensen heeft mbt de kat. 

 

 

samen eten