De Poezenboot

Openingstijden en zoekt u een kat?

OPENINGSTIJDEN

Zondag 18 augustus hebben we een speciale financiele adoptie middag tussen 13:00 tot 15.30u. Mocht u interesse hebben:  https://depoezenboot.nl/nl/poezen/financiele-adoptie              En laat ons even weten dat u wilt langs komen.

De maand augustus zijn we ook op woensdag en zondag middag tussen 13-15u open en tussen 17-19u open. Met uitzondering van 18 augustus, dan zijn we namelijk in de middag gesloten.  Voorlopig werken we met tickets die je bij de Poeznboot kan ophalen, als de tickets 'uitverkocht' zijn kun je pas de volgende dag terugkomen.

Hou de website in de gaten ivm aangepaste openingstijden.  

ZOEKT U EEN KAT?

Het laatste 2 jaar is het veel drukker met bezoekers dan normaal. Tussen 13-15u zijn we open (behalve woensdag en zondag) voor publiek en soms staan mensen buiten te wachten. Vergeet niet het is maar 1 boot en de ruimte is dus beperkt. De mensen die naar ons toe komen in de hoop een super geschikte kat te vinden komen nu soms een beetje in de verdrukking. Vandaar dat we gaan proberen om mensen die serieus willen kennismaken met een bepaalde kat om die op afspraak te laten komen. Dan kunnen wij u rustig de desbetreffende kat laten zien. Maar kijk eerst even op de site. Mocht u een kat zien waar u meer over wilt weten bel ons dan even 10-12u.

Zoekt u een kat en komt u tussen 13-15u (behalve woensdag en zondag) loop dan even langs de mensen heen naar de balie om dit te laten weten. Dan zoeken we een oplossing.

Het is wel verstandig om eerst op de site te kijken of er wel een kat is waarvan u denkt: dat is de kat voor mij! Anders komt u misschien voor niets. Bel gerust als u vragen heeft of bepaalde wensen heeft mbt de kat. 

 

 

samen eten