De Poezenboot

UNIEK Pixel kat T-shirt

NOG 1 DAG DE TIJD OM TE BESTELLEN:

Beste katten- en Poezenbootvrienden,

De gevolgen van het Coronavirus treffen ons bijna allemaal. Velen proberen op een creatieve manier toch aan inkomsten te komen om het hoofd boven water te houden.

Al meer dan drie maanden zijn de deuren van De Poezenboot gesloten en ontvangen wij geen donaties van bezoek. Wij waren dus erg blij toen Textieldrukkerij Amsterdam met het creatieve initiatief kwam voor een super leuke T-shirt actie. Vormgever Petra ontwierp een prachtige print en samen kwamen we tot dit eindresultaat: een uniek T-shirt. Ook in kinder-maten.

Doneer deze week €24,95 en ontvang dit bijzondere T-shirt. Steun je ons? Via deze link regel je het eenvoudig  https://www.coronasucks.nl/product/de-poezenboot/

Het T-shirt is tot en met zondag 5 juli verkrijgbaar, dus maar 1 week, via Textieldrukkerij Amsterdam. Na aftrek van de onkosten, gaat het overgebleven bedrag naar de poezen van De Poezenboot.

We hopen dat we heel veel mensen blij mogen maken met het mooie shirt. Dus zeg het alsjeblieft voort en deel de link op sociale media!

Dank aan iedereen voor de hulp en het meedoen.

Het Poezenbootteam

Pixel