De Poezenboot

DE KLEINE KATTENGIDS

Wat begonnen is als een klein ideetje in mijn hoofd is nu tastbaar verkrijgbaar. Samen met Elles Nijssen, schrijfster en gedreven kattendeskundige, hebben we een prachtig boekje gemaakt.

Een must voor iedere kattenliefhebber, met veel informatie over het gedrag van uw huiskamer tijgertje, tips en adviezen die meteen thuis uit te voeren zijn. Hoe je katten het beste aan elkaar kan laten wennen, hoe je kittens zou moeten begeleiden om er stabiele katten van te maken, hoe je ongewenst gedrag kan beinvloeden op natuurlijke basis, hoe u uw oudere katten het beste kunt verzorgen, teveel om op te noemen. Ook komt u er verschillende stukjes over onze Poezenboot poezen tegen.

U kunt het boekje uiteraard verkrijgen op de Poezenboot maar u kunt het ook eenvoudig bestellen via onze website. In dat geval sturen wij het aan u op. Kunt u het niet bestellen via de site, dan belt u ons even tussen 10 en 12 uur en helpen wij u verder. De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden tw € 12,50. Voor niet donateurs komt er € 3,- verzendkosten bij.

We hopen dat er straks in iedere boekenkast een Kleine kattengids staat. En dat er heel veel katten beter begrepen, en dus gelukkiger, worden want daar doen we het voor.

met vriendelijke groet,

Judith