De Poezenboot

Houdini

Geslacht: kater
Kleur: tabby wit

Houdini is een enorme tabby met witte kater, die je met grote ogen kan aankijken. Hij was ongeveer 3 jaar toe hij bij ons gebracht werd  in oktober 2006. Een enorm grote kater met een beetje gerafelde oren. Waarschijnlijk heeft hij gevochten, dat doen katers veel meer als ze niet gecastreerd zijn. Hij is uit de tuin weggevangen en toen hij bij ons gebracht werd kregen we te horen dat hij overal uit ontsnapte. En opeens wist ik zijn naam “Houdini”.

Houdini is een kater waar je niet dicht bij in de buurt kan komen, laat staan oppakken. Dat gaat dus nooit of te nimmer lukken. Terwijl je de neiging wel hebt om deze grote krachtpatser eens even lekker op te pakken en te knuffelen. Toen eenmaal duidelijk was dat hij van mensen echt helemaal niets wilde weten hebben we besloten om hem los te laten op de boot om te kijken hoe hij zich dan zou gedragen. Op zo’n moment verhuizen we katten naar het onderste hok om eerst kennis te laten maken met de andere katten. Houdini dacht daar anders over en ontsnapte toen we hem wilden overzetten naar een beneden hok. “Laat mij maar meteen los” dacht deze krachtpatser. En dat ging meteen goed. Voordeel van verwilderde katten is dat ze meestal goed functioneren in een groep. Er was totaal geen agressief gedrag. We kunnen hem nog steeds niet benaderen maar hij is wel heel erg bijgetrokken. Hij vlucht en verstopt zich niet meer als we `s ochtends binnenkomen en loopt soms zelfs relaxed door de ruimte als er ook andere mensen bij zijn. Maar kom niet te dicht bij hem, want dan is hij weg. We verwachten niets van hem, hij gaat zijn eigen gangetje en dat bevalt hem best. Hij mag lekker bij ons blijven. Met andere katten is hij super goed. Veel nieuwe katten kruipen bij hem in zijn mandje, buiten in de ren. Ze zoeken wellicht een beetje steun bij hem en Houdini vindt dat prima.

Houdini, kater, Houdini, kater, Houdini, kater,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt op de laatste werkdag van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 56 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.