De Poezenboot

Saar en Suus

Geslacht: poezen
Kleur: zwart wit / zwart

Saar en Suus zijn 2 jonge bange katten, die van buiten komen. Ze zijn december 2014 bij ons gebracht en waren toen ongeveer 8 maanden. In het begin waren ze niet goed te benaderen. Ze zijn misschien wel buiten geboren of op zijn minst lang buiten geweest.

Toen ze net bij ons waren kon Saar (meeste wit) uit angst erg tegen je blazen maar inmiddels is dat helemaal over. Als je haar voorzichtig aanhaalt dan kan ze daar stilletjes van genieten. Suus (minste wit) is wat toegankelijker en laat zich makkelijker aanhalen maar in het begin hoefde je dat niet te proberen. Oppakken is voor beide erg eng en niet te doen, Niet alles te gelijk zullen ze denken. Geen probleem voor ons, we hebben heel veel geduld met ze. 

En met de andere katten is het ook geen probleem, daar zijn ze niet bang voor. Ze kunnen juist de andere katten nogal eens plagen. Kom gerust eens lang om kennis met de zusjes te maken.

 

Saar en Suus, poezen, Saar en Suus, poezen, Saar en Suus, poezen, Saar en Suus, poezen, Saar en Suus, poezen, Saar en Suus, poezen, Saar en Suus, poezen,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt op de laatste werkdag van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 56 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.