De Poezenboot

Kairo

Geslacht: Poes
Kleur: creme

Kairo is een licht rode poes

met een wit vlekje op haar neus. Ze was ongeveer 6 maanden toen ze in december 2006 bij ons gebracht werd. Ze komt uit een tuincomplex buiten Amsterdam. De katten die daar rondliepen werden min of meer wel voorzien van voedsel. Broodmager was ze dan ook niet maar wel verwilderd en verwaarloosd. Een kat die de eerste 6 maanden van haar leven buiten zwerft, geen contact heeft met mensen zal altijd bang blijven voor mensen. Gewoonweg omdat mensen niet echt  “veilig” voor haar zijn. Kairo is een katten-kat, altijd heeft zij deel uitgemaakt van een groep katten en daar voelt ze zich veilig bij. Ze spelen met elkaar, kibbelen af en toe ook en geven elkaar een wasbeurt.

Toen ook bleek dat plaatsen niet ging lukken hebben we besloten haar los te laten op de boot. Ze verhuist dan eerst naar een beneden hok zodat ze de andere katten kan zien en na een bepaalde tijd gaat het deurtje open. Kairo vond het geweldig om samen met de andere katten te zijn. Geen spoortje van agressie, het ging meteen goed.

Ze is op haar gemak bij ons maar dicht bij haar komen gaat niet lukken dan neemt ze de benen en blijft je in de gaten houden. Ze gaat lekker haar gangetje, let op de eenden en de meeuwen en probeert ze nog te pakken ook. Dat zal haar niet gaan lukken maar spannend vindt ze het wel. Kairo gaat goed.

Kairo, poes, Kairo, poes, Kairo, poes,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt op de laatste werkdag van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.