De Poezenboot

Blaka

Geslacht: poes
Kleur: zwart

Blaka is uit een tuin in Amsterdam-West gevangen toen ze ongeveer  4 ½ maand was. Ze heeft dus tot 4 ½ maand niet echt  contact gehad met mensen. Ze is geboren in maart 2009 en bij ons gebracht toen ze bijna een jaar was. Daarvoor is ze samen met een andere poes tijdelijk in een pleegopvang verzorgd. Ze waren erg angstig maar wel een beetje te benaderen. Toch, als je ze wilde aanhalen dan namen ze de benen. Aanvallen doen ze niet. We hebben één maal geprobeerd ze samen te plaatsen maar dat was toch geen succes. Na 3 weken werden ze weer terug gebracht i.v.m. allergie en men liet ons weten dat de katten toch wel erg angstig waren. Ze zijn, in die 3 weken, niet onder de bank vandaan geweest.

Op de boot is de situatie toch wel heel anders. We verwachten niets van haar en ze is met veel meer andere katten. Ze kan doen wat ze wil. Bij ons is het meer de situatie die ze gewend is. Katten die buiten geboren zijn en daar ook enige tijd hebben vertoefd worden nooit  “gewone” huiskatten. Toch is Blaka ten goede veranderd. Ze is meer op haar gemak. Tijdens het voeren blijft ze gewoon om je heen lopen. Blaka is nog angstig en loopt nog wel voor je weg maar gaat toch lekker haar gangetje. Maar we hopen dat ze steeds minder angstig zal worden, we hebben geduld.

Blaka, poes,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt op de laatste werkdag van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 56 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.