De Poezenboot

Samus

Geslacht: Poes
Kleur: crème wit

Samus is een prachtig zacht crème wit poesje, een vondeling. Toen ze ongeveer 10 maanden was, in maart 2008, is ze bij ons gebracht samen met 2 andere vondelingen. Ze is buiten geboren en kwam extreem angstig bij ons binnen. Ze was niet te benaderen.

En eigenlijk nog steeds niet maar is wel veel meer op haar gemak. Loopt lekker rond, speelt met de andere katten, rent niet voor ons weg als we voeren maar  “ik pak jou even op om te knuffelen” gaat niet lukken. En kom je te dichtbij dan neemt ze de benen en blijft je nog goed in de gaten houden. Ze gaat heel goed om met de andere katten. Dat is meestal het geval met “buiten geboren katten” dat zijn vaker katten-katten dan mensen-katten. Als we het plan hebben om een kat los te laten op de boot verhuizen ze eerst naar een benedenhok zodat ze even kunnen wennen aan de loslopers. Dat ging ook bij Samus erg soepel, geen agressie tegen de andere katten of van de andere katten naar haar toe. Eenmaal los dan kunnen ze ook veilig naar buiten, in de ren, langs het water. Topsport is om te proberen een eend te vangen maar dat zal haar niet lukken, wel halen ze regelmatig rommel uit de gracht! Samus loopt lekker rond te spelen met de andere katten en zolang ze haar eigen gangetje mag gaan gaat het prima met haar. Soms kunnen we haar verleiden om met ons te spelen en achter een speeltje aan te rennen. Samus gaat goed.

Samus, poes, Samus, poes, Samus, poes,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt op de laatste werkdag van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 56 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.