De Poezenboot

Icey

Geslacht: Kater
Kleur: tabby wit

Icey is een mooie licht tabby kater

met veel wit, slank en stevig. Hij is gebracht december 2010, en geboren in mei van hetzelfde jaar. Hij was dus ongeveer 7 maanden toen hij bij ons kwam. Weggevangen uit een tuin samen met een paar andere katten.  Erg angstig voor mensen omdat hij de eerste 7 maanden van zijn leven in de tuin heeft doorgebracht. Dit soort katten worden geen “normale” huiskatten. Ze zouden wel aan hun eigen huisgenoten kunnen wennen maar  “even oppakken en knuffelen” zal niet echt gaan lukken.

In het hok konden we niet echt contact met hem krijgen en is er besloten om te kijken hoe het zou gaan als hij los op de boot was. En dat ging vanaf minuut 1 helemaal goed. Hij stapte het beneden hok uit en was meteen “thuis”. Heel zachtaardig met de andere katten, nergens een spoortje van agressie en hij keek ons lachend jongensachtig aan zo van: dat hadden jullie veel eerder moeten doen!

Icey is een doerak en zit nu een stuk beter in zijn velletje. Bijna geplaatst maar als je dan teveel van hem wil, bijvoorbeeld even oppakken dan merk je opeens dat hij 4 voetjes vol nagels heeft en een rij tanden. Dan raakt hij namelijk in paniek. Wie weet gaat dat ook nog eens over. Tijdens het eten geven draait hij steeds om je heen en kun je hem inmiddels al aanhalen maar let wel: rustig aan. Icey neemt zijn eigen tijd.

Icey, kater, Icey, kater, Icey, kater, Icey, kater, Icey, kater,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt in de laatste week van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.