De Poezenboot

Algemene info over het plaatsen van de poezen

Onze poezen,

We zitten in een vreemde nare periode, we hebben allemaal te maken met het Coronavirus. Op dit moment zijn ook wij dicht en bekijken we per dag hoe we verder gaan. Op dit moment hebben we weinig tot geen katten om te plaatsen, maar dat kan zo weer veranderen. Houd de website goed in de gaten en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Dat kan tussen 10-12u.

Oudere poezen of poezen met een "probleempje" moeten vaak wat langer wachten. Dus we zijn extra blij als er ook mensen voor deze katten komen.

Wilt u weten of er voor u een leuke poes bij ons is: dan kunt u het beste de website en social media in de gaten te houden. Wilt u voor een bepaalde poes langskomen, bel ons dan tussen 10-12u dan maken we een afspraak. Het is de laatste tijd tussen 13-15u nl vaak erg druk. Op woensdag en zondag zijn we gesloten.                                                                                                Volg ons op Twitter en Facebook (T/Fb De Poezenboot-Amsterdam of zie de link op onze website, rechtsboven.) daar kunt u ook poezen vinden die een super goed thuis zoeken. U heeft hiervoor geen account nodig. Bel ons gerust even als u zeker wilt weten of de poes die op onze website staat niet net die dag geplaatst is. We hopen gauw van u te horen of u te zien.

PS deze foto is ter illustratie, dit zijn niet de poezen die een thuis zoeken.

                                                                                                                                                                    

Algemene info over het plaatsen van de poezen, , Algemene info over het plaatsen van de poezen, ,


Terug