De Poezenboot

Fibi

Geslacht: Poes
Kleur: wit

Fibi is een prachtig wit poesje

dat je niet kan benaderen. Ze rent niet voor je weg, ze vliegt voor je weg. Ze is in september 2016 bij ons gebracht als ongeveer 2 jarige vondeling met een paar hele mooie kittens. De kittens waren niet bang zoals moeders maar waren lekker gezellig, en ze zijn toppie goed geplaatst. Gezien het  karakter van Fibi, denken we dat ze al een tijd buiten heeft geleefd of op zijn minst niet gesocialiseerd is mbt mensen. 

Ze doet niet lelijk maar vindt mensen heel erg eng! In de groep gaat het allemaal erg relaxed en zolang wij maar niets van haar willen gaat het prima. Ons sneeuwpoesje houdt van de andere katten, loopt lekker rond en geniet van het zonnetje. Wie weet zoekt ze toch nog wel eens toenadering tot ons, we wachten het af.

Fibi, poes, Fibi, poes, Fibi, poes,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt op de laatste werkdag van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.