De Poezenboot

Boen

Geslacht: Kater
Kleur: tabby wit

Boen komt uit een huis met een aantal niet te tellen katten,

op zijn minst wel 60. En is bij ons vanaf september 2016. Hij was toen pas 1,5 jaar. Doordat de katten niet gecastreerd waren bleven er kittens komen, die mevrouw vervolgens allemaal thuis hield. De katten konden ook naar buiten dus kwamen de poezen ook regelmatig zwanger terug. Omdat het er zoveel waren en ze ook min of meer buiten leefden kregen ze amper aandacht. Met als gevolg dat ze niet gesocialiseerd zijn, ze vinden mensen eng.

We hadden met mevrouw afgesproken dat we meer katten uit het huis zouden helpen maar dat is er niet van gekomen, jammer genoeg. Mevrouw heeft Boen gebracht en daarna  was er geen contact meer. Later bleek dat het huis ontruimd was: mevrouw moest het huis uit en de (meeste) katten zijn weggevangen. Boen zal je niets doen maar wilde ook niet dat je hem benaderde. Inmiddels is hij aan ons gewend en rent soms niet meer voor ons weg. Tijdens het eten is hij nu soms zelfs aan te halen, een grote overwinning. Maar hij blijft enorm schrikachtig. Met de andere katten kan hij het super goed vinden en deelt regelmatig lieve kopstoten uit. We hopen dat hij stapje bij stapje, steeds meer aan ons zal wennen.

Boen, kater, Boen, kater, Boen, kater, Boen, kater, Boen, kater,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt op de laatste werkdag van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.