De Poezenboot

Riff

Geslacht: kater
Kleur: zwart wit

Riff is een geweldige sterke stevige zwart witte kater. Hij is geschat op ongeveer 2 jaar en hij is op januari 2018 bij ons gebracht als vondeling. Waarschijnlijk ook al lang buiten geweest want hij heeft de nodige rafeltjes aan zijn oren.

In het hok konden we niets met hem beginnen, en als we hem benaderden dan ging zijn pootje in de aanslag! En dan keek je wel 2x uit. Uiteindelijk hebben we hem losgelaten en dat ging wonderbaarlijk goed. Geen gegrom, geen dikke staart of meer, het ging meteen goed. Hij is nog wat voorzichtig, ook tegenover de andere katten maar we hebben hem al even mogen aanraken. En dat is het begin.

Het komt goed met Riff, hij loopt lekker in en uit, zit in het zonnetje en wordt steeds minder bang. Kennismaken met deze grote kerel, kom gerust langs.

Riff, kater, Riff, kater,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt op de laatste werkdag van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 56 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.