De Poezenboot

Moesje

Geslacht: poes
Kleur: wit zwart
Leeftijd: 12 jaar

Moesje is op zoek naar een liefdevol rustig nieuw thuis. Ze is gevonden toen ze 6 weken was, helemaal alleen. Ze heeft lange tijd nodig gehad om mensen te vertrouwen, maar is nu voor haar baasje een echt fijn huisgenootje dat graag naast je op de bank ligt en goed kan aangeven wat ze wil, ze ‘praat’ met je.                 

Moesje is andere katten gewend en gedraagt zich dan onderdanig, maar vindt uiteindelijk wel haar plekje.  Ze is lief voor kinderen, al houdt ze wel van rust (ze is ondertussen alweer een jaartje of 12) Helaas blijft Moesje het lastig vinden om de kattenbak te gebruiken. Door de geboorte van mijn dochter en een verhuizing op komst, moet ik met pijn in mijn hart een ander plekje zoeken voor Moesje. Ik heb zelf altijd katten opgevangen en hoop iemand te vinden die Moesje kan opvangen.

Het belangrijkste voor Moesje is: een fijn plekje te vinden bij kattenliefhebbers die haar laten zijn wie ze is.  En u kan altijd op mij terugvallen. Voor meer info: eveliendevink@gmail.com

(Moesje is geen Poezenboot poes en zit dus niet bij ons op de Poezenboot U heeft rechtstreeks contact met de huisgenoten zelf. Wij denken dat Moesje de beste kans maakt in een rustig thuis zonder veel gedoe omdat zij een gevoelig katje is. Een thuis zonder kinderen, andere katten of honden zou voor haar de beste plek zijn. Een veilige tuin waar ze niet uit kan zou mooi zijn.)

Moesje, poes, 12 jaar Moesje, poes, 12 jaar


Terug