De Poezenboot

Vrijwilligers en De Poezenboot

Vrijwilligers gezocht                                                                        

En niet zomaar vrijwilligers. Nee, we willen het allerbeste voor onze katten. Dus het belangrijkste is wel dat je een echte kattengek bent! En uiteraard dat je een Pietje of Truusje Precies bent als het om schoonmaken gaat. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, dat je zelfstandig én in een team kan werken.

Het is namelijk best hard werken om alles mooi schoon en hygiënisch te houden! En dat is dan ook het eerste wat er op een dag gebeurt: schoonmaken, schrobben, dweilen, afwassen en poetsen. Toch, als alles schoon is blijft er nog genoeg tijd over om de katten te voeren en te vertroetelen! Na al dat harde werken is er niets fijners dan met een kat op schoot te genieten van het zacht kabbelende water... 

Ben je nog steeds enthousiast? Neem dan eens contact met ons op! Goed om te weten is dat we normaal gesproken in de winter geen nieuwe vrijwilligers nodig hebben, dat is nl de 'rustige' tijd voor ons.

Ons adres en telefoonnummer vind je hier

"Anders" helpen
En helpen kan op velerlei manieren, dat hoeft niet alleen met de katten te zijn. Mensen die ons op een andere manier willen helpen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Helpen gebeurt soms kosteloos of tegen gemaakte materiaalkosten.