De Poezenboot

Allemaal katten

Afgelopen tijd zijn er veel katten gebracht. Gelukkig is de zomer vakantie over en opeens plaatsen we weer katten, al komen er net zo hard weer nieuwe katten binnen.  Dus op dit moment niet heel veel keuze wel zijn er nogal wat kittens binnen gekomen. Hou social media in de gaten en onze web-site. Voor meer informatie, bel ons gerust tussen 10-12u. ( ps bellen is in week 37 het beste. De site wordt dan iets minder bijgehouden.)

Oudere katten of katten met een "probleempje" moeten vaak wat langer wachten. Dus we zijn extra blij als er ook mensen voor deze katten komen. Soms worden katten snel geplaatst en worden katten opeens gebracht waardoor de site niet altijd meteen up-date is. 

De snelste manier om erachter te komen of er voor u een leuke kat of katten zitten is om ons te bellen, Dat kan dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur behalve op woensdag en zondag. Langs komen kan ook dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur, behalve op woensdag en zondag. Ook via Twitter en Facebook (T/Fb De Poezenboot-Amsterdam of zie de link op onze site) kunt u katten vinden die een super goed thuis zoeken. We hopen gauw van u te horen of u te zien.

Allemaal katten, ,


Terug