De Poezenboot

Allemaal katten

In deze warme periode plaatsen we katten minder snel, de leuke probleemloze katten hebben de meeste kans om wel snel geplaatst te worden. Afgelopen tijd zijn er veel katten gebracht en zitten we nu ook helemaal vol. Binnenkort ziet u de neiuwe katten op de site. Op dit moment krijgen we naast de vele stelletjes ook 'enkele' katten binnen. Hou social media in de gaten en onze web-site. Voor meer informatie, bel ons gerust tussen 10-12u.

Oudere katten of katten met een "probleempje" moeten vaak wat langer wachten. Dus we zijn extra blij als er ook mensen voor deze katten komen. Soms worden katten snel geplaatst en worden katten opeens gebracht waardoor de site niet altijd meteen up-date is. 

De snelste manier om erachter te komen of er voor u een leuke kat of katten zitten is om ons te bellen, Dat kan dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur behalve op woensdag en zondag. Langs komen kan ook dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur, behalve op woensdag en zondag. Ook via Twitter en Facebook (T/Fb De Poezenboot-Amsterdam of zie de link op onze site) kunt u katten vinden die een super goed thuis zoeken. We hopen gauw van u te horen of u te zien.

Allemaal katten, ,


Terug