De Poezenboot

Allemaal katten

De zomervakantie is over en dan plaatsen we weer veel katten, al komen er net zo hard weer nieuwe katten binnen. Binnekort komen de nieuwe katten. Vreemd genoeg hebben we nu vooral wat oudere katten. Hou social media in de gaten en onze web-site. Voor meer informatie, bel ons gerust tussen 10-12u. 

Oudere katten of katten met een "probleempje" moeten vaak wat langer wachten. Dus we zijn extra blij als er ook mensen voor deze katten komen. Soms worden katten snel geplaatst en worden katten opeens gebracht waardoor de site niet altijd meteen up-date is. 

De snelste manier om erachter te komen of er voor u een leuke kat of katten zitten is om regelmatig de website in de gaten te houden. U kunt ons ook bellen tussen 10.00 en 12.00 uur behalve op woensdag en zondag. Langs komen kan ook dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur, behalve op woensdag en zondag. Ook via Twitter en Facebook (T/Fb De Poezenboot-Amsterdam of zie de link op onze site) kunt u katten vinden die een super goed thuis zoeken. We hopen gauw van u te horen of u te zien.

Allemaal katten, ,


Terug