De Poezenboot

Zoekt u een kat en onze Bezoektijden

foto

Wilt u ons bezoeken?

Dan bent u van harte welkom op de dinsdag, vrijdag en zaterdag middag tussen 13-15u.

Wilt u zeker weten dat er tijd voor u is dan kunt u het beste via onze website een dag en tijd reserveren. Lukt het niet om online te reserveren bel ons dan gewoon even tussen 10-12u. Dan gaan we het op een andere manier regelen.

Zoekt u een kat, leest dan de tekst hier onder eerst goed.

OP ZOEK NAAR EEN KAT?
Bekijk dan eerst onze website, daar staan namelijk de katten die een nieuw thuis zoeken. Op dit moment plaatsen we de katten vrij snel, dus houd onze website in de gaten. Ziet u een kat die bij u zou passen, bel ons dan als er nog vragen zijn. Ook kunnen we dan meteen een afspraak maken zodat u kennis kunt komen maken met de betreffende kat of katten.

Die afspraken maken we niet tussen 13-15u want daar trekken we meer tijd voor uit.

Kijk dus eerst op onze website of er een kat is die bij uw huishouden past! Bel ons daarna als er vragen zijn of om een afspraak te maken. Die afspraken maken we niet tussen 13-15u want dan is het vaak te druk.

Welkom op de website van De Poezenboot

De Poezenboot, de enige echte dierenopvang die letterlijk in het water ligt...

Dé kattenopvang van Nederland en het enige echte dierenopvangcentrum op een woonboot...
Het opvangadres voor katten in de Amsterdamse grachtengordel dat inmiddels is uitgegroeid tot een bezienswaardigheid en faam geniet over de gehele wereld...

Kortom: onze eigen Poezenboot!

Water en katten  
De meeste katten hebben een hekel aan water, maar onze katten? Ach, zolang hun voetjes droogblijven...

De Poezenboot is de kattenopvang waar de katten bijna letterlijk in het water liggen! Al sinds 1966 worden door ons vondelingen en afstands-katten opgevangen.
En waarom ze bijna in het water liggen? Wij zijn de enige kattenopvang dat haar locatie heeft gevonden in de Amsterdamse grachten! Een woonboot die is ingericht als moderne en professionele opvang voor katten.

U kunt op deze site meer lezen over onze historie, over de katten en uiteraard kunt u ons ook in het 'echt' bezoeken!

Entree is gratis, maar met een donatie maakt u de poezen en ons heel blij. We krijgen namelijk geen subsidie. Het klinkt cliché maar het is echt waar: zonder uw donatie en steun blijven wij niet drijven! Als u ons wilt bezoeken kunt u, alleen online een dag en tijd reserveren. Kunt u dit niet online doen, bel ons dan tussen 10-12u en dan regelen we het op een andere manier. We hopen u gauw te mogen ontvangen.