De Poezenboot

Poesje Zwart en Poesje Rood, kater, 12-14 jaar Zoekt thuis
Poesje Zwart en Poesje Rood, kater, 12-14 jaar

LAATSTE DAG van onze speciale week

donateurs week

LAATSTE DAG van onze SPECIALE WEEK 

Onze nieuwe Poezenboot ligt er, nog wel met wat problemen, maar ze ligt in de Singel. En dat was niet mogelijk zonder hulp van onze donateurs en Poezenboot vrienden, van all over de wereld! Iedereen is welkom.

We willen iedereen daarvoor bedanken en vandaar deze week: tm 22 juni nodigen we al onze donateurs en Poezenboot vrienden uit om langs te komen en de nieuwe Poezenboot te aanschouwen. Dat kan tussen 12 en 16u.

U hoeft niet te reserveren, u kunt gewoon langs komen. Alleen beter om niet allemaal tegelijk te komen! Hou er rekening mee dat de boot niet heel groot is en dat mensen misschien even moeten wachten. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om meerdere dagen open te zijn in de hoop dat niemand buiten hoeft te wachten.

Wij zorgen voor wat te drinken en wat lekkers erbij. Ook zal er een marktje zijn waar u van alles kunt meenemen en u krijgt een leuke Goodie Bag mee met een slaapmandje. Langs komen dus ;)

We hopen veel mensen te mogen bedanken voor hun hulp en we maken er een gezellige week van. Wilt u meer info, bel ons dan gerust even, tot gauw.

Welkom op de website van De Poezenboot

De Poezenboot, de enige echte dierenopvang die letterlijk in het water ligt...

Dé kattenopvang van Nederland en het enige echte dierenopvangcentrum op een woonboot...
Het opvangadres voor katten in de Amsterdamse grachtengordel dat inmiddels is uitgegroeid tot een bezienswaardigheid en faam geniet over de gehele wereld...

Kortom: onze eigen Poezenboot!

Water en katten  
De meeste katten hebben een hekel aan water, maar onze katten? Ach, zolang hun voetjes droogblijven...

De Poezenboot is de kattenopvang waar de katten bijna letterlijk in het water liggen! Al sinds 1966 worden door ons vondelingen en afstands-katten opgevangen.
En waarom ze bijna in het water liggen? Wij zijn de enige kattenopvang dat haar locatie heeft gevonden in de Amsterdamse grachten! Een woonboot die is ingericht als moderne en professionele opvang voor katten.

U kunt op deze site meer lezen over onze historie, over de katten en uiteraard kunt u ons ook in het 'echt' bezoeken!

Entree is gratis, maar met een donatie maakt u de poezen en ons heel blij. We krijgen namelijk geen subsidie. Het klinkt cliché maar het is echt waar: zonder uw donatie en steun blijven wij niet drijven! Als u ons wilt bezoeken kunt u, alleen online een dag en tijd reserveren. Kunt u dit niet online doen, bel ons dan tussen 10-12u en dan regelen we het op een andere manier. We hopen u gauw te mogen ontvangen.