De Poezenboot

bezoektijden en zoekt u een kat?

samen eten

BEZOEKTIJDEN

We zijn weer open voor bezoekers. U moet alleen wel online reserveren via onze website. Iedere kattenliefhebber is welkom maar als u klachten heeft, hoest of koorts heeft dan komt u een andere keer. Deze vraag kan gesteld worden als u ons bezoekt. Bij de voordeur staat een desinfect-zuil waar u uw handen wast voordat u binnenkomt. En we houden de 1,5 meter afstand, vandaar dat er nu ook minder mensen kunnen langskomen.

ZOEKT U EEN KAT?

Mocht u interesse hebben in een van de katten, die u heeft gezien op onze website, dan belt u ons. Dan maken we een afspraak zodat u rustig kunt kennismaken met de desbetreffende kat.

Dus eerst op de website kijken of er wel een kat is waarvan u denkt: dat is de kat voor mij! Bel ons gerust als u vragen heeft.

 

 

Welkom op de website van De Poezenboot

De Poezenboot, de enige echte dierenopvang die letterlijk in het water ligt...

Dé kattenopvang van Nederland en het enige echte dierenopvangcentrum op een woonboot...
Het opvangadres voor katten in de Amsterdamse grachtengordel dat inmiddels is uitgegroeid tot een bezienswaardigheid en faam geniet over de gehele wereld...

Kortom: onze eigen Poezenboot!

Water en katten  
De meeste katten hebben een hekel aan water, maar onze katten? Ach, zolang hun voetjes droogblijven...

De Poezenboot is de kattenopvang waar de katten bijna letterlijk in het water liggen! Al sinds 1966 worden door ons vondelingen en afstands-katten opgevangen.
En waarom ze bijna in het water liggen? Wij zijn de enige kattenopvang dat haar locatie heeft gevonden in de Amsterdamse grachten! Een woonboot die is ingericht als moderne en professionele opvang voor katten.

U kunt op deze site meer lezen over onze historie, over de katten en uiteraard kunt u ons ook in het 'echt' bezoeken!

Entree is gratis, maar met een donatie maakt u de poezen en ons heel blij. We krijgen namelijk geen subsidie. U kunt ons bezoeken tussen 13.00-15.00u, alleen zijn we op de woensdag en zondag gesloten.

In verband met de vele bezoekers die we tegenwoordig mogen ontvangen, kan het zijn dat u buiten moet wachten tot u de boot kunt betreden. Dus let op bij slecht weer. We vragen hiervoor uw begrip.