De Poezenboot

Plaatjes van toen en nu

pznbt-kat-vwHenriëtte van Weelde op de kade naast de Tjalk... En naast haar? Eén van de oudste katten: Roxy!

 

 

 

  

pznbt-bosshardtEen jubileum! Majoor Bosshardt brengt haar felicitaties aan mevrouw van Weelde. De Poezenboot verwelkomt Majoor Bosshardt van harte!

 

 

 

 

pznbt-amgschmidtTalloze verzen en verhalen... Wie is er niet mee opgegroeid? Wie kent het bekende verhaal over de kat die in een meisje verandert nou niet? Minoes... Mevrouw A.M.G. Schmidt praat met een kat of praat de kat met haar? Hoe dan ook, ze hadden het beiden naar hun zin! En dat mevrouw Schmidt de Poezenboot leuk vindt, blijkt wel!

 

 

 

pznbt-mandJong geleerd... Onze jongste vrijwilliger in een onderonsje met Olivier. Olivier was een van onze vaste bewonders op boot 20.

 

 

 

 

pznbt-gordonEen plaatje zegt meer dan 1000 woorden Onze kunstzinnige vrijwilliger Gordon overhandigt mevrouw van Weelde een door hem zelf gemaakt schilderij.

 

 

 

 

pznbt-pznbt-pznbt-nachtwachtEen speciale versie van de Nachtwacht. Onze kunstzinnige vrijwilliger Gordon heeft zich laten inspireren door een Hollandse Meester en heeft zijn eigen versie gemaakt.

 

 

 

 

pznbt-boot20Boot 20 Voor een paar bejaarde katten is de boot t/o Singel 20 gezellig ingericht. Het is meer een huiselijk ingerichte opvang dan een officiële.