De Poezenboot

Steun ons en geef

Over geld praten
Over geld praten of om geld vragen is niet leuk... Maar zonder donateurs geen geld en zonder geld geen kattenvoer, geen kattenspeeltjes, geen verwarming, geen...  

Onthoudt u dat de Poezenboot geen steun krijgt van gemeenten of overheid! Wij zijn dus geheel afhankelijk van bijdragen van symphatisanten en donaties. En dus praten we er op deze pagina toch maar even over...  
Vanzelfsprekend kunt u tijdens uw bezoek aan de Poezenboot zelf een gift in de collectebus doen. Maar u kunt ook éénmalig of wanneer u wilt een gift op ons gironummer  NL82 INGB 0005 0855 15 storten. U kunt uw bank zelfs verzoeken om een periodieke overboeking te doen! Maar denkt u ook eens aan de onderstaande mogelijkheden om ons te helpen.

Donateur
U kunt overwegen om donateur te worden. U wordt dan uiteraard op de hoogte gehouden van het wel en wee van de Poezenboot en ontvangt 2x per jaar onze krant. Donateur bent u al voor maar 20 euro per jaar, het enige wat u hoeft te doen is de donateursbon invullen en aan ons opsturen. U kunt deze telefonisch of per brief aanvragen of langskomen. U kunt, via de website, de bon ook zelf uitprinten .

Ben u meer van het 'digitale' werk dan is het nog eenvoudiger, want dan gaan alles automatisch. U kunt bepalen hoeveel en hoe vaak u wilt doneren. U kunt zelfs een van onze katten financieel adopteren. Kijk gauw even bij 'doneren'. Of klik hier om direct te doneren.

Benoem ons in uw testament
De Poezenboot krijgt dan het door u aangegeven deel van de erfenis. Mocht u willen dat wij voor uw kat of katten gaan zorgen als u dan niet meer kan, dan kunt u dat ook laten vastleggen. U kunt laten weten hoe u wilt dat wij dat gaan doen. Wij kunnen ook voor de inboedel zorgen en deze verkopen, waarna de opbrengst naar de katten gaat.

Legateer de Poezenboot bij testament
Neem in uw testament op: 'Ik legateer vrij van rechten en kosten aan de stichting 'de Poezenboot' te Amsterdam een som, groot ... '
Uw of onze notaris kan u uiteraard informeren over de mogelijkheden. Heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op.