De Poezenboot

Poes zoekt thuis

Er komen veel mensen kijken of de poes van hun dromen bij ons zit. Dus leuke poezen worden redelijk snel geplaatst. Oudere poezen of poezen met een "probleempje" moeten vaak wat langer wachten. Dus we zijn extra blij als er mensen komen om ook die poezen een liefdevol thuis te geven. 

Om erachter te komen of er voor u een leuke poes is kunt u het beste de website in de gaten houden. Ook zetten we ze vaak op soc media maar de website is toch wel de plek waar ze allemaal staan.

Alleen op dit moment kan het zijn dat we weinig tot geen katten hebben die een nieuw liefdevol thuis zoeken. Vanwege het vele thuis zitten wat we nu doen, ivm het Coronavirus, zijn er meer mensen die een kat zoeken. Dus zijn er veel katten geplaatst. Houd de website in de gaten.

Volg ons op Twitter en Facebook (T/Fb De Poezenboot-Amsterdam) Of klik op de link op onze website, in de rechterboven hoek. U hoeft geen acoount te hebben. En inmiddels kunt u ons ook vinden op Instagram

Hoe werkt het bij ons: u belt ons om een afspraak te maken als u een leuke poes op de website heeft gezien of als u op een andere manier weet dat er misschien een poes voor u bij zit. We hebben dan al met u besproken wat voor poes u zoekt, waarom u een poes zoekt en wat u haar te bieden heeft. Een belangrijk gesprek dus. 

Als er dan een poes is die u leuk vindt dan kijken wij of de poes ook bij u past. Het moet nl van 2 kanten een goede match zijn. Als u langs alle valkuilen bent gekomen mag u er nog een nachtje over slapen en als we dan de volgende dag beiden denken 'dit is de goede match' dan gaan we snel een afspraak maken wanneer u haar kan komen ophalen. Want dat doen we dan zo snel mogelijk.

Het heeft dus even wat voeten in de aarde. Na de plaatsing is het zo dat u altijd op ons terug kunt vallen. Mocht het, om wat voor reden dan ook, niet lukken met de poes dan moet ze bij ons terug gebracht worden. Heeft u vragen, bel ons. Ook qua gedrag kunnen we u helpen of doorsturen, als het beter is dat er iemand thuis de poes komt observeren. Maar het begint met een bezoekje of telefoontje aan de Poezenboot.

Algemene info over het plaatsen van de poezen Zoekt thuis
Algemene info over het plaatsen van de poezen