De Poezenboot

Poes zoekt thuis

Er komen veel mensen kijken of de poes van hun dromen bij ons zit. Dus leuke poezen worden nu redelijk snel geplaatst. Oudere poezen of poezen met een "probleempje" moeten vaak wat langer wachten. Dus we zijn extra blij als er mensen komen om die poezen een liefdevol thuis te geven. We weten uiteraard nooit van tevoren wannneer er poezen worden geplaatst of gebracht vandaar dat we de site niet altijd helemaal up-to-date hebben.

De snelste manier om erachter te komen of er voor u een leuke poes is, is om ons te bellen. Dat kan dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur behalve op woensdag en zondag. Langskomen kan ook dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur, behalve op woensdag en zondag. Ook via Twitter en Facebook (T/Fb De Poezenboot-Amsterdam of zie de link op onze site) kunt u poezen vinden die een super goed thuis zoeken. Dus bezoek ons op de Poezenboot zelf, onze site of via social media.

Hoe werkt het bij ons: eerst komen mensen op de Poezenboot kijken om kennis te maken met de poezen. Vooraf hebben we oa al met u besproken wat voor poes u zoekt, waarom u een poes zoekt en wat u haar te bieden heeft. Een belangrijk gesprek dus. 

Als er dan een poes is die u leuk vindt dan kijken wij of de poes ook bij u past. Het moet nl van 2 kanten een goede match zijn. Als u langs alle valkuilen bent gekomen mag u er nog een nachtje over slapen en als we dan de volgende dag beiden denken 'dit is de goede match' dan gaan we een afspraak maken.

Het heeft dus even wat voeten in de aarde. Na de plaatsing is het zo dat u altijd op ons terug kunt vallen. Mocht het, om wat voor reden dan ook, niet lukken met de poes dan moet ze bij ons terug gebracht worden. Heeft u vragen, bel ons. Ook qua gedrag kunnen we u helpen of doorsturen, als het beter is dat er iemand thuis de poes komt observeren. Maar het begint met een bezoekje of telefoontje aan de Poezenboot.

Allemaal katten Zoekt thuis
Allemaal katten
Miauw en Mauw, broers, 6 jaar Zoekt thuis
Miauw en Mauw, broers, 6 jaar
Nighty, kater, 9 jaar Zoekt thuis
Nighty, kater, 9 jaar
Moor en Roepert, broers, 13 jaar Zoekt thuis
Moor en Roepert, broers, 13 jaar
Tooske, poes, 1,5 jaar Zoekt thuis
Tooske, poes, 1,5 jaar