De Poezenboot

Kat zoekt thuis

We plaatsten de meeste katten vrij snel, behalve in de vakantie periodes. Dus als u een leuke kat ziet die bij u past bel ons dan vlot. Heeft u vragen bel ons dan gerust even tussen 10-12u

Er komen veel mensen kijken of de kat van hun dromen bij ons zit. Dus leuke en makkelijke katten worden redelijk snel geplaatst. Oudere katten of katten met een "probleempje" moeten vaak wat langer wachten. Dus we zijn extra blij als er mensen komen om ook die poezen een liefdevol thuis te geven. 

Om erachter te komen of er voor u een leuke kat is kijkt u eerst op onze website. Ook zetten we ze vaak op soc media maar de website is toch wel de plek waar ze allemaal staan. U kunt ons ook gerust even bellen tussen 10-12u.

Volg ons op Twitter, Instagram en/of Facebook (T/Fb De Poezenboot-Amsterdam) Of klik op hun icoontjes op onze website, in de rechterboven hoek. U hoeft dan geen acoount aan te hebben. 

Hoe werkt het bij ons: u belt ons tussen 10-12u om een afspraak te maken als u een leuke kat op de website heeft gezien. We bespreken dan wat voor kat u zoekt, waarom u een kat zoekt en wat u haar te bieden heeft ea. Een belangrijk gesprek dus. 

Als er dan een kat is die u leuk vindt dan maken we een afspraak voor de kennismaking en kijken we of de kat ook bij u past. Het moet nl van 2 kanten een goede match zijn. Als u langs alle valkuilen bent gekomen mag u er nog een nachtje over slapen en als we dan de volgende dag beiden denken 'dit is de goede match' dan gaan we snel een afspraak maken wanneer u haar kan komen ophalen. Want dat doen we dan zo snel mogelijk.

Het heeft dus even wat voeten in de aarde. Na de plaatsing is het zo dat u altijd op ons terug kunt vallen. Mocht het, om wat voor reden dan ook, niet lukken met de kat dan moet ze bij ons terug gebracht worden. Heeft u vragen, bel ons. Ook qua gedrag kunnen we u helpen of doorsturen, als het beter is dat er iemand thuis de kat komt observeren. Maar het begint allemaal met een telefoontje aan de Poezenboot.

Algemene info over het plaatsen van onze katten Zoekt thuis
Algemene info over het plaatsen van onze katten
Sheila, 5 jaar Poes Zoekt thuis
Sheila, poes, 5 jaar
Muiske en Bengol, 1 jaar Poes & kater Zoekt thuis
Muiske en Bengol, poes & kater, 1 jaar
Binke, 3 jaar Poes Zoekt thuis
Binke, poes, 3 jaar
Spooke, 2 jaar Kater Zoekt thuis
Spooke, kater, 2 jaar
Snif en Snuit Poes & kater Zoekt thuis
Snif en Snuit, poes & kater
Bing, 8 mnd Kater Zoekt thuis
Bing, kater, 8 mnd
Elton, 1,5 jaar Kater Zoekt thuis
Elton, kater, 1,5 jaar