De Poezenboot

Algemene info over het plaatsen van onze katten

Onze katten,

Het is weer zomer. Op dit moment hebben we de katten die een nieuw thuis zoeken geplaatst maar er wachten al weer een aantal nieuwe katten. Deze komen binnenkort op onze site te staan. Vanwege Corona zijn er veel mensen die nu een kat willen hebben. We plaatsen dus erg snel. Houd de website goed in de gaten. En neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Dat kan tussen 10-12u.

Oudere katten of katten met een "probleempje" moeten vaak wat langer wachten. Dus we zijn extra blij als er ook mensen voor deze katten komen.

Wilt u weten of er voor u een leuke kat bij ons is: dan kunt u het beste de website en social media in de gaten te houden. Wilt u voor een bepaalde kat langskomen, bel ons dan tussen 10-12u dan maken we een afspraak. Op woensdag en zondag zijn we gesloten. 

                                                                                              Volg ons op Twitter en Facebook (T/Fb De Poezenboot-Amsterdam of zie de link op onze website, rechtsboven.) daar kunt u ook katten vinden die een super goed thuis zoeken. U heeft hiervoor geen account nodig. En voor alleen mooie kattenfoto`s kunt u ons ook op Instagram volgen, de link staat rechtsboven op de home page op onze website. Bel ons gerust even als u zeker wilt weten of de kat die op onze website staat niet net die dag geplaatst is. We hopen gauw van u te horen.

PS deze foto is ter illustratie, dit zijn niet de katten die een thuis zoeken.

                                                                                                                                                                    

Algemene info over het plaatsen van onze katten, , Algemene info over het plaatsen van onze katten, ,


Terug