De Poezenboot

Algemene info over het plaatsen van onze katten

Onze katten,

In het winterseizoen is het niet heel druk met katten en plaatsen we vrij snel. Houd onze website dus goed in de gaten. En neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Dat kan tussen 10-12u.

Oudere katten of katten met een "probleempje" moeten vaak wat langer wachten. Dus we zijn extra blij als er ook mensen voor deze katten komen.

Wilt u weten of er voor u een leuke kat bij ons is: dan kunt u het beste de website en social media in de gaten te houden. Wilt u voor een bepaalde kat langskomen, bel ons dan tussen 10-12u dan maken we een afspraak. 

Volg ons op Twitter, Instagram en Facebook (De Poezenboot-Amsterdam of zie de link op onze website, rechtsboven.) daar kunt u ook katten vinden die een super goed thuis zoeken. U heeft hiervoor geen account nodig. En voor alleen mooie kattenfoto`s kunt u ons ook op Instagram volgen, de linkjes staat rechtsboven op de home page op onze website. Bel ons gerust even als u zeker wilt weten of de kat die op onze website staat niet net die dag geplaatst is. We hopen gauw van u te horen.

PS de foto`s zijn ter illustratie, niet alle katten op deze foto`s zijn te plaatsen. De meeste zijn angstig en sommige extreem angstig. Maar vraag gerust om meer info.

                                                                                                                                                                    

Algemene info over het plaatsen van onze katten, , Algemene info over het plaatsen van onze katten, ,


Terug