De Poezenboot

Financiële adoptie

Onze financieel te adopteren katten

Deze katten zijn om verschillende redenen niet te plaatsen. In de meeste gevallen zijn het katten die buiten geboren zijn en geen mensen gewend zijn, vandaar dat ze extreem angstig kunnen zijn. Toch lukt het bij sommige katten om na een lange lange tijd hun vertrouwen te winnen en gaan we, als het kan, over tot het zoeken naar een geschikt liefdevol thuis bij hele speciale mensen. Tot die tijd kunt u ze financieel adopteren en ze zodoende een steuntje in de rug geven. U kunt kiezen voor een eenmalige of een wederkerende donatie, er zijn verschillende keuzes. U kunt kiezen uit een aantal bedragen en u kunt ook zelf een bedrag aangeven. Mits het totaal bedrag maar minstens €25,- per jaar is. Opzeggen kan per direct, u hoeft ons dan alleen maar even een mailtje te sturen en wij regelen de rest.

Heeft u een kat of een stelletje financieel geadopteerd dan krijgt u via de post of via de mail een foto en beschrijving van de kat toegestuurd.

Als u voor een wederkerende adoptie kiest, ontvangt u ook 2x per jaar onze Poezenboot krant met allerlei nieuwtjes en verhalen over de katten op de Poezenboot. Tips en trucs over katten-gedrag komen ook aan de orde. En veel meer. Wilt u onze krant niet ontvangen geef dit dan aan, tijdens het aanvragen bij: opmerking.  

Inmiddels kunt u ons ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram en hebben we een digitale Nieuwsbrief. Op social media verschijnen regelmatig foto`s van de financieel te adopteren katten. U kunt ze, ook zonder account, zien door te klikken op de icoontjes rechtsboven op de homepagina van onze website.

Daarnaast laten we ieder jaar van ons horen en krijgt u eventuele bijzonderheden van 'uw' kat te horen. We hopen dat u ervoor kiest om onze katten te steunen. 

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk of via een mail aan ons intrekt.
  • Het bedrag wordt in de tweede helft van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.