De Poezenboot

Financiële adoptie

Onze financieel te adopteren katten

Deze katten zijn om verschillende redenen niet te plaatsen. In de meeste gevallen zijn het katten die geen mensen gewend zijn en dus extreem angstig zijn. Toch lukt het bij sommige katten om ze na een lange tijd minder angstig te krijgen en gaan we, als het kan, over tot het zoeken van een geschikt liefdevol thuis. Tot die tijd kunt u ze financieel adopteren en ze zodoende een steuntje in de rug geven. U kunt kiezen voor een eenmalige of een wederkerende donatie, er zijn verschillende keuzes. U kunt kiezen uit een aantal bedragen en u kunt ook zelf een bedrag aangeven. Mits het totaal bedrag maar minstens €25,- per jaar is. Opzeggen kan per direct, u hoeft ons dan alleen maar even te bellen/mailen en wij regelen de rest.

Heeft u een kat of een stelletje financieel geadopteerd dan krijgt u via de post of via de mail een foto en beschrijving van de kat toegestuurd.

U kunt ook kiezen om 2x per jaar onze Poezenboot krant te ontvangen, als u voor een wederkerende adoptie kiest, met allerlei nieuwtjes en verhalen over de katten op de Poezenboot. Tips en trucs over katten-gedrag komen ook aan de orde. En veel meer. Wilt u onze krant niet ontvangen geef dit dan aan bij: opmerking. Kiest u voor een eenmalige adoptie, dan krijgt u 1x onze krant.   

Inmiddels kunt u ons ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram en hebben we een digitale Nieuwsbrief. Op social media verschijnen regelmatig foto`s van de financieel te adopteren katten. U kunt ze, ook zonder account, zien door te klikken op de icoontjes rechtsboven op de homepagina van onze website.

Daarnaast laten we iedere december van ons horen in de vorm van een kaartje of via Internet. We hopen dat u ervoor kiest om onze katten te steunen. Binnenkort komen er een paar nieuwe katten bij.

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk of via een mail aan ons intrekt.
  • Het bedrag wordt aan het einde van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.