De Poezenboot

Financiële adoptie

Deze katten zijn om verschillende redenen niet te plaatsen. Wel kunt u ze financieel adopteren en ze zodoende een steuntje in de rug geven. U kunt kiezen voor een eenmalige of een wederkerende donatie, er zijn verschillende keuzes. U kunt kiezen uit een aantal bedragen en u kunt ook zelf een bedrag aangeven. Mits het totaal bedrag maar minstens €25,- per jaar is. Opzeggen kan per direct, u hoeft ons dan alleen maar even te bellen/mailen en wij regelen de rest.

U krijgt 2x per jaar onze Poezenboot krant met allerlei nieuwtjes en verhalen over de katten op de Poezenboot. Ook schrijven de nieuwe huisgenoten van onze katten over hun belevingen met de Poezenboot katten. Tips en trucs over katten-gedrag komen ook aan de orde. En veel meer. Inmiddels kunt u ons ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram en hebben we een digitale Nieuwsbrief. Op social media verschijnen regelmatig foto`s van de financieel te adopteren katten. U kunt ze, ook zonder account, zien door te klikken op de icoontjes rechtsboven op de home van onze website.

Daarnaast krijgt u iedere december een foto/kaart via de post of mail van 'uw kat' en als er nieuws te melden is over hem/haar dan laten we u dat uiteraard weten. We hopen van u te horen.

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt aan het einde van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.