De Poezenboot

Orfeas

Geslacht: Kater
Kleur: rood wit

Knappe dappere Orfeas

Orfeas is juni 2021 bij ons gebracht vanwege onzindelijk gedrag. Gelukkig ging het bij ons goed dus hebben we geprobeerd een liefdevol thuis voor hem te vinden. En dat is gelukt maar heel droevig: zet de dame een raam open. En uiteraard zet je geen raam open als je een kat hebt, en al helemaal niet als deze kat net een paar dagen bij je in huis is.

Orfeas is naar beneden gevallen en werd naar Hugo Verwijskliniek gebracht. Lang verhaal kort: zijn rechter heup en pootje waren zo kapot dat de dierenarts heeft besloten zijn pootje te amputeren. Daarop heeft de dame afstand van hem gedaan en hebben wij uiteraard de zorg op ons genomen.

Het was een zware operatie en een zwaar herstel voor Orfeas. Omdat hij niet aan de wond mocht komen heeft hij ook lang een kraag om gehad. Hij wilde niet eten, en hebben we hem moeten dwangvoeren. Gelukkig is hij wel super lief dus was dat geen probleem.

Op een gegeven moment knapte hij op en mocht verder revalideren bij een van onze vrijwilligers. Dat ging een aantal maanden goed en daarna begon hij ook daar buiten de bak te plassen. Orfeas is weer terug bij ons en loopt nu lekker los, gaat en staat waar hij wil, heeft nog zijn eigen plekje om zich terug te trekken als hij dat wil. Deze dappere kerel blijft nu lekker bij ons. En u kunt hem steunen.

Orfeas, kater, Orfeas, kater, Orfeas, kater, Orfeas, kater, Orfeas, kater,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt in de laatste week van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.