De Poezenboot

Beyaz

Geslacht: Kater
Kleur: wit

Beyaz is een vondeling van buiten Nederland,

Zoals op de foto`s al te zien is heeft hij geen ogen. Dat was wel even schrikken toen we hem voor het eerst zagen. We wisten dat hij blind was maar niet dat zijn ogen operatief verwijderd waren. Hij is van 2008, dus al een heer op leeftijd.

Wat ook opmerkelijk is, is zijn karakter: hij is dus niet onzeker en durft zelfs een beetje te veel. Soms brengt hem dat in benarde situaties. Optillen vindt hij wel super eng. Als hij geen grond onder zijn voetjes voelt grijpt hij zich vast met al zijn nagels aan het eerste de beste dat hij kan vasthouden, eventueel je arm!

Maar bij ons kan hij geen kwaad en kan zich niet echt bezeren. Voorlopig blijft hij lekker bij ons. Hij vindt alle aandacht die hij krijgt top en met de andere katten gaat het prima. Alle verzorgers zijn gek van Beyaz.

Beyaz, kater, Beyaz, kater, Beyaz, kater, Beyaz, kater, Beyaz, kater,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt in de laatste week van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.