De Poezenboot

Fiepje

Geslacht: Poes
Kleur: schildpadje

Mooi gekleurde Fiepje,

Fiepje is samen met Fanny bij ons gebracht. Ze zijn midden 2018 uit de tuin gevangen, samen met 2 broertjes en toen rond de 5 maanden geschat. Ze zijn niet aan mensen gewend en waren dus erg angstig voor ons. Aanraken en oppakken dat kon echt niet. Zodra ze ons zagen gingen de oortjes plat, kregen ze hele grote ogen en maakten ze zich heel klein. En maar hopen dat we ze niet zagen.

In het begin gaan nieuwe katten de quarantaine in, dan kijken we hoe ze reageren op ons en hoe het met hun gezondheid is. Sowieso gaan alle katten eerst, of zo gauw als mogelijk, langs de dierenarts. Daar worden ze nagekeken, eventueel behandeld maar als alles oké is krijgen ze gelijk de vaccinatie en de chip. Castreren gebeurt vaak iets later.

Met veel geduld, tijd en tact is de angst al een stuk minder geworden maar echt contact met mensen wil Fiepje nog niet. Wel als het ‘etenstijd’ is want dan is Fiepje dapper, ze komt dan zelfs om eten vragen. En pikt soms het eten van de andere katten.

Fanny is socialer dan haar zusje Fiepje, zij rent meestal nog voor je weg. Inmiddels hebben we voor Fanny haar speciale thuis gevonden en is ze geplaatst.

Fiepje voelt zich helemaal top tussen de andere katten en we gaan zien hoe ze zich verder ontwikkelt.

Wilt u haar ontmoeten, bel ons dan gerust even. Dan prikken we een datum en laten u Fiepje en de andere katten zien. We willen u hartelijk danken voor de financiële steun die u ons geeft. Het klinkt cliché maar het is echt zo: zonder uw steun kunnen wij geen katten helpen.
Met vriendelijke groeten,
Het Poezenboot team

---

 4-23 is Fanny geplaatst. Ze was inmiddels zo goed bijgetrokken en gewend aan mensen dat we de stap hebben durven zetten. De eerste berichten zijn al binnen en daar worden we blij van. Het gaat heel goed met haar en haar nieuwe maatje.

 

Fiepje, poes, Fiepje, poes, Fiepje, poes, Fiepje, poes, Fiepje, poes,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt in de laatste week van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.