De Poezenboot

bezoektijden en zoekt u een kat?

 BEZOEKTIJDEN

De eerste 3 maanden van 2020 werken we (als test) zonder online tickets en kunt u 'gewoon' langskomen. Het kan echter soms toch even druk zijn en dan zou u even moeten wachten. Houd rekening met het (slechte) weer.

ZOEKT U EEN KAT?

Het laatste 2 jaar is het veel drukker met bezoekers dan normaal. Tussen 13-15u zijn we open (behalve woensdag en zondag) voor publiek en soms staan mensen buiten te wachten. Vergeet niet het is maar 1 boot en de ruimte is dus beperkt. De mensen die naar ons toekomen in de hoop een super leuke geschikte kat te vinden komen nu soms een beetje in de verdrukking. Vandaar dat we mensen die serieus willen kennismaken met een bepaalde kat op afspraak laten komen. Dan kunnen wij u rustig de desbetreffende kat laten zien. Maar kijk eerst even op de website. Mocht u een kat zien waar u meer over wilt weten bel ons dan even tussen 10-12u.

Dus eerst op de website kijken of er wel een kat is waarvan u denkt: dat is de kat voor mij! Anders komt u misschien voor niets. Bel ons gerust als u vragen heeft. 

 

 

samen eten