De Poezenboot

UITSLAG vd nominatie actie van de Telefoongids

Onderstaande nominatie actie is afgesloten, en alhoewel we laat in de actie zijn gaan meedoen hebben we het toch gehaald om bij de eerste 5 te belanden met 305 nominaties . Wie weet waar we hadden gestaan als we eerder waren begonnen . De laatste week is super gegaan, heel veel mensen hebben ons gesteund door te nomineren. We zijn u daarvoor erg dankbaar. Via dit bericht laten we u weten hoe het verder gaat. Nogmaals onze hartelijke dank.

De Telefoongids en Gouden Gids geven geld weg aan goede doelen. (8-9)Wist u dat u de Poezenboot kunt helpen via De Telefoongids en de Gouden Gids zonder dat u zelf geld hoeft te geven? De Telefoongids en de Gouden Gids worden samengevoegd en stellen ter ere daarvan 500.000 euro beschikbaar voor goede doelen. We hopen dat u mee gaat doen voor De Poezenboot. Het kost u een paar minuten en daarmee helpt u ons enorm.

Let op: de actie gaat om het kiezen/steunen van lokale goede doelen.
Dat betekent dat u de Poezenboot alleen kan nomineren als u in de regio Amsterdam/Amstelveen woont. Geef aub een goede motivatie waarom u ons wilt steunen, de motivatie telt mee in de beoordeling van de jury.

U kunt uw nominatie insturen tot en met 11 december 2009. Wij danken u alvast voor uw hulp. Klik hier voor de keuze-pagina van de Poezenboot en klik vervolgens op 'Nomineer dit goede doel'

UITSLAG NOMINATIE ACTIE: 7 januari kregen we een telefoontje over de uitslag van de nominatie actie: we kunnen voor 4000 euro aan de boot laten opknappen. We vielen van onze stoelen toen we dat hoorden, helemaal super geweldig. We hebben dat met z'n allen voor elkaar gekregen, donateurs, vrienden, sympathisanten, familie en vele anderen. Iedereen heel erg bedankt. We houden u uiteraard op de hoogte van wat er voor dat bedrag gedaan gaat worden. Ook onze dank aan de Telefoon Gids en de Gouden Gids voor deze geweldige actie.