De Poezenboot

Castratie-Sterilisatie actie voorjaar 2021

CASTRATIE-STERILISATIE ACTIE VOORJAAR 2021

Dit voorjaar organiseert de Poezenboot weer een castratie-sterilisatie actie en kunnen inwoners van Amsterdam en omstreken, met een stadspas, gebruik maken van hoge korting om hun kat te laten castreren of steriliseren.

In Amsterdam worden er ieder jaar veel ongewenste kittens geboren. We willen de mensen voor wie het steriliseren-castreren nu een te grote uitgave is helpen en zo voorkomen dat er nog meer ongewenste katten bijkomen. Met de hulp van een aantal dierenartsen kunnen we deze actie organiseren.

• Sterilisatie: gemiddeld €160,- actiebedrag: €40,-
• Castratie: gemiddeld €90,- actiebedrag: €30,-

De Poezenboot vult dan het bedrag aan.

In de actieperiode van 26 feb tot en met 12 maart kan men ons dagelijks tussen 10 en 12 uur bellen om een afspraak te maken. Pas daarna kan men zich met stadspas en ID-kaart melden bij de balie van de Poezenboot. Daar kan het formulier ingevuld en de bijdrage voldaan worden. Vervolgens kan men binnen 1 week een afspraak maken met een door ons uitgekozen dierenarts. De behandeling volgt dan binnen 3 maanden.

Daarnaast kan de dierenarts ook meteen een chip aanbrengen. Bij deze actie zijn de kosten daarvoor €4,-. De Poezenboot vult dit bedrag ook aan.

De Poezenboot is geheel afhankelijk van donateurs en krijgt geen subsidie.

Voor meer informatie bel ons gerust even 020-6258794

----------

Beste mensen,
Vanwege het advies rondom Corona hebben we besloten om dicht te gaan voor bezoekers. We hopen op betere tijden!

OP ZOEK NAAR EEN KAT?

Heeft u interesse in een van de katten die u op onze website heeft gezien, bel ons dan even. Dan maken we een afspraak zodat u kennis kunt maken met de betreffende kat.

Kijk dus eerst op onze website of er een kat is die bij uw huishouden past! Bel ons gerust als er vragen heeft.

De Poezenboot