De Poezenboot

Op zoek naar een kat?

Beste mensen,

OP ZOEK NAAR EEN KAT?

Bekijk dan eerst onze website, daar staan namelijk alle katten die een nieuw thuis zoeken. Op dit moment is het niet heel druk en plaatsen we de katten vrij snel. Dus houd onze website in de gaten. Ziet u een kat die bij u zou passen, bel ons dan gerust als er nog vragen zijn. Ook kunnen we dan meteen een afspraak maken zodat u kennis kunt komen maken met de betreffende kat. Die afspraken maken we niet tussen 13-15u want daar trekken we meer tijd voor uit.

Kijk dus eerst op onze website of er een kat is die bij uw huishouden past! Bel ons daarna als er vragen zijn of om een afspraak te maken. Die afspraken maken we niet tussen 13-15u want daar trekken we meer tijd voor uit.

WILT U ONS ALLEEN BEZOEKEN:

Het is zover, we gaan het weer proberen: op 9 juli gaan we weer open en kunt u ons tussen 13-15u bezoeken. We beginnen met 3 dagen per week tw de dinsdag, vrijdag en de zaterdag. Via onze website is een dag en tijd te reserveren. Vanwege Corona is zomaar even aanwaaien niet mogelijk. Kunt u niet reserveren via onze website, bel ons dan gerust even. Tot gauw.

cypie