De Poezenboot

GORDON gisteren overleden

Verdrietig nieuws: gister is onze Gordon overleden.

Iedereen die wel eens op De Poezenboot is geweest kent Gordon. Veel toeristen kwamen inmiddels niet alleen voor de katten maar ook voor Gordon. Hij was er iedere dag door weer en wind, zon en sneeuw. Het afgelopen half jaar kwam Gordon niet meer op De Poezenboot. Er was darmkanker bij hem geconstateerd en de rit naar de boot toe werd hem te zwaar.

De dokters vonden het een wonder dat hij geen pijn had en Gordon was er trots op dat hij het hart bleek te hebben van een jonge man. Hij kon dat met een grijns op zijn gezicht vertellen. De afgelopen 4-5 dagen kreeg hij opeens wel veel pijn en werd hem morfine toegediend. Hij was daarna nog een dag aanspreekbaar en kwam toen in een soort coma terecht. Voor hem is het goed gegaan, denk ik, geen lange pijnvolle weg. Maar toch, het laat een leegte achter in je hart, persoonlijk maar ook voor De Poezenboot. Hij is ons laatste stukje geschiedenis.

Gordon kende zoveel mensen ook buiten de grenzen van Amsterdam, Nederland, en Europa. Veel mensen willen hun gevoel met andere delen. U kunt onze facebook bezoeken en uiteraard kunt u ons telefonisch bereiken.

Vriendelijke groet,

Judith