De Poezenboot

DIERENDAG 2022

DIERENDAG 4 oktober 2022

Lynn heeft hulp nodig
Dierendag, 4 oktober, gaan we u weer om uw hulp vragen. We zijn bezig met 2 katten waarvan de dierenartskosten meer dan anders erg oplopen. We hopen dat u 1 van de 2 katten wilt helpen. Alle beetjes helpen. U kunt ons steunen via de linkjes tm 15 oktober.

Lynn heeft net als Orfeas, vele van u hebben Orfeas een paar jaar terug ook geholpen, een ongeluk gehad waardoor ze haar linker achterpootje moet missen. De eigenaar kon de hoge kosten niet betalen en heeft Lynn achtergelaten. Een achterpootje amputeren is voor de dierenarts een heftige operatie. Maar gelukkig gaat alles goed en kan ze herstellen bij de assistente van de dierenarts. De rekening komt nog en we hopen dat vele van u ons daarbij willen helpen.

Er is een doneer linkje gemaakt zodat het eenvoudig voor u is om ons en Lynn te steunen. We hopen dat u ons kunt helpen.

Lynn heeft uw hulp nodig. 

 https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=WS8ToBHWrptoN4ApKHymRPMQWDf7iClQ 

Tibor heeft uw hulp nodig
Tibor is de tweede die extra hulp nodig heeft en we hopen dat u ons wilt helpen met de behandeling van Tibor. Die dierenarts weet nog niet wat er echt aan de hand is en waardoor Tibor zich beroerd voelt. Inmiddels heeft hij al ongeveer 6 dagen in de opname gelegen bij een dierenarts en bij Evidensia (voorheen Hugo doorverwijs dierenkliniek). Door het maken van foto's blijkt dat hij 4 ribbreuken heeft en dan zijn borstbeen een stukje verschoven is. Hij was benauwd en heeft daarom in de zuurstofkooi gelegen.

Nu is hij weer bij ons maar echt goed voelt hij zich nog niet. We duimen dat hij spoedig opknapt door de medicijnen die hij krijgt. Uiteraard krijgen we straks een hoge rekening en hopen dat u ons daarbij wilt helpen.

Er is een doneer linkje gemaakt zodat het eenvoudig voor u is om ons en Tibor te steunen. We hopen dat u ons kunt helpen.

Tibor heeft uw hulp nodig.

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=iNTfhYUUU9ynKLy3W84KMEovr0agfTB9

Lynn