De Poezenboot

LAATSTE DAG van onze speciale week

LAATSTE DAG van onze SPECIALE WEEK 

Onze nieuwe Poezenboot ligt er, nog wel met wat problemen, maar ze ligt in de Singel. En dat was niet mogelijk zonder hulp van onze donateurs en Poezenboot vrienden, van all over de wereld! Iedereen is welkom.

We willen iedereen daarvoor bedanken en vandaar deze week: tm 22 juni nodigen we al onze donateurs en Poezenboot vrienden uit om langs te komen en de nieuwe Poezenboot te aanschouwen. Dat kan tussen 12 en 16u.

U hoeft niet te reserveren, u kunt gewoon langs komen. Alleen beter om niet allemaal tegelijk te komen! Hou er rekening mee dat de boot niet heel groot is en dat mensen misschien even moeten wachten. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om meerdere dagen open te zijn in de hoop dat niemand buiten hoeft te wachten. 

Wij zorgen voor wat te drinken en wat lekkers erbij. Ook zal er een marktje zijn waar u van alles kunt meenemen en u krijgt een leuke Goodie Bag mee met een slaapmandje. Langs komen dus ;)

We hopen veel mensen te mogen bedanken voor hun hulp en we maken er een gezellige week van. Wilt u meer info, bel ons dan gerust even, tot gauw.

donateurs week