De Poezenboot

VRESELIJK nieuws over 2de Poezenboot

In het kort het laatste nieuws over de 2de Poezenboot, meer info staat op de home page. Om maar meteen met het vreselijke nieuws in huis te vallen; vandaag hebben we via de media gehoord dat
het dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam centrum heeft besloten om de 2de Poezenboot geen ligplaats vergunning te geven, dat houdt in dat de boot voor september 2005 WEG moet zijn. Naar de schroothoop.
Wethouders van het dagelijks bestuur; Guido Frankfurther, Els Iping, en Annelies vd Stoel vinden de 2de Poezenboot niet belangrijk genoeg.
Mw. ... van binnenwaterbeheer Amsterdam heeft haar best gedaan om te voorkomen dat de boot de ligplaats vergunning zou krijgen.
Burgemeester J.Cohen en wethouder Hester Maij (dierenwelzijn) zeggen geen invloed te hebben op het verlenen van de vergunning.
Welk doel deze mensen hiermee helpen snappen we voor geen meter, wat we wel weten is dat enorm veel poezen nu de dupe zijn cq worden.
We beraden ons nog op eventueel te nemen stappen, maar zijn bang dat het doek gevallen is voor de 2de Poezenboot.
De klap is bij ons enorm hard aangekomen, dit hadden we niet verwacht. Zoveel mensen hebben hun best gedaan om de boot te behouden, zoveel mensen geloven in het goede werk dat wij doen en ook vanuit politieke partijen kregen we positieve geluiden.
Maar het blijkt nu dat dat er allemaal niet toe doet.
We roepen weer iedereen op om zich sterk te maken voor ons,
iedereen die nog ideeen heeft en/of zelf initiatief wil nemen, brieven wil schrijven etc, acties wil ondernemen, neem aub contact met ons op. De 2de Poezenboot kan niet verdwijnen !
PS heeft u ook in de krant gelezen dat stadsdeel Amsterdam centrum ons helpt bij het vinden van een alternatief onderkomen ? Wij weten van niets cq hebben hier nog niet over gehoord.