De Poezenboot

Feline en Toshi

Geslacht: Poes
Kleur: schildpad / tabby
Leeftijd: 8 jaar

2 lieve zusjes:

Omdat ik naar het buitenland ga verhuizen zoek ik een goed adres voor mijn twee lieve poezen, Toshi en Feline. De twee zusjes zijn acht jaar en erg aan elkaar gehecht, dus ze worden samen geplaatst. Ze zijn in 2007 gevonden en op de Poezenboot terecht gekomen en daarna bij mij komen wonen. Ze zijn erg aan mensen gehecht en komen vaak naar je toe. Ze zijn snel onder de indruk van drukte, en bij nieuw bezoek wordt er snel een veilig verstop plekje gezocht. Maar de nieuwsgierigheid en behoefte om lekker gekriebeld te worden winnnen het snel. Ze moeten dus erg aan je wennen, en hebben tijd nodig om hun angst te overwinnen. Op zich zijn ze heel lief en sociaal, maar kijken eerst lang de kat uit de boom, en blijven nogal schuw. Het zijn binnenkatten dus een tuin is niet echt nodig. Ze kunnen goed overdag of een weekendje alleen zijn.

Ik zoek een fijn rustig huis voor ze, met mensen die katten gewend zijn, want deze twee hebben in het begin wel een beetje geduld nodig. Ze zijn ontzettend lief en gezellig om in huis te hebben. Heb jij een plekje voor ze?

Uiteraard gaat het er om dat ze een goed nieuw huis krijgen, en ze krijgen al hun spulletje mee.    

**Feline en Toshi zijn verhuist naar hun nieuwe thuis. Zal wel even wennen voor ze zijn maar we zijn super blij dat het gelukt is. 

Feline en Toshi, poes, 8 jaar Feline en Toshi, poes, 8 jaar Feline en Toshi, poes, 8 jaar


Terug