De Poezenboot

Boncuk

Geslacht: Kater
Kleur: tabby wit
Leeftijd: 14 jaar

De naam, Koning Boncuk, zegt het al; een grote, mooie kater die precies weet wat hij wil. Boncuk is een oudere, gezonde kat met het hart op de goede plek. Ondanks dat hij al 14 is, speelt hij er nog op los, vangt hij nog muizen als de beste en is hij als een hond zo waaks. Hij is het niet gewend om naar buiten te gaan, maar zou dit wel heerlijk vinden denk ik zo op zijn oude dag als het een veilige tuin betreft. Ik zelf vind het heel fijn dat hij zo zelfstandig is en daarom niet zoveel om aandacht vraagt, maar op zijn tijd wil hij zich dan toch de koning te rijk voelen. Maar hij kan bijvoorbeeld prima een dag alleen zijn. Hij heeft door zijn leeftijd wel even wat tijd nodig om aan je te wennen. Helaas emigreer ik onverwachts naar Amerika en wil ik hem die lange vlucht niet aandoen op zijn oude dag.
Dus ik hoop dat er iemand anders voor deze mooie, karakteristieke, zelfstandige, oude Koning Boncuk wil zorgen zodat hij de laatste jaren van zijn leven nog met heel veel plezier mag beleven. Boncuk zit niet op de boot.

De Poezenbootpoes Boncuk is geplaatst maar moet dus vanwege emigratie op zoek naar een ander super geschikt thuis. We hopen dat dit lukt voor zijn huisgenote naar Amerika gaat. We gaan duimen voor deze kanjer.

**Boncuk heeft zijn nieuwe thuis gevonden. We zijn heel blij voor hem.

Boncuk, kater, 14 jaar Boncuk, kater, 14 jaar


Terug