De Poezenboot

Lua en haar kittens

Geslacht: Poes
Kleur: wit zwart
Leeftijd: 1,5 jaar

Lua zat in een winkel met haar 4 kittens. En is bij ons gekomen toen de kittens ongeveer 8 weken waren. De kittens zijn nog niet veel gewend maar daar wordt nu aan gewerkt. We zoeken wel een thuis zonder kinderen omdat ze dat niet gewend zijn en een beetje onzeker. Dus een rustig thuis met geduldige mensen die kennis van katten hebben, dat is het belangrijkst. Uiteraard zitten de kittens vol energie en willen spelen en spelen. Moeder Lua, een kleine poes, gaat haar eigen gangetje en is niet snel onder de indruk. Wilt u meer informatie, bel ons dan gerust. As donderdag komen ze vanuit de pleegopvang naar de Poezenboot zodat ze geplaatst kunnen worden. 

**Lua is samen met een van haar kittens geplaats, en de 2 broertjes zijn ook samen geplaatst. En het laatste zusje is geplaatst bij een andere jonge kat, helemaal geweldig. Het hele gezin is goed onder dag.

Lua en haar kittens, poes, 1,5 jaar Lua en haar kittens, poes, 1,5 jaar Lua en haar kittens, poes, 1,5 jaar Lua en haar kittens, poes, 1,5 jaar Lua en haar kittens, poes, 1,5 jaar Lua en haar kittens, poes, 1,5 jaar


Terug