De Poezenboot

Molly

Geslacht: Poes
Kleur: schildpad tabby wit

Molly is geen Poezenboot poes en verblijft ook niet op de Poezenboot. Ze moet echter wel uit huis geplaatst worden en we helpen daarbij.

Wij zoeken een nieuw huis voor mijn pittige maar o zo lieve poes Molly. De situatie thuis is zo veranderd waardoor dit te veel stress voor haar oplevert en dit geen prettige plek meer is voor haar. Ik gun haar een rustig plekje waar ze weer helemaal kan opbloeien.

Molly heeft wel een verlanglijstje:

- kalme, rustige omgeving (zonder jonge kinderen / andere dieren)

- een buiten, bij voorkeur een tuin zodat ze haar energie goed kwijt kan

- een eigenaar die aandacht, geduld en warmte kan bieden, die niet bang is en er een uitdaging in ziet om met Molly aan de slag te gaan (ervaring met katten is hierom een pré)

Kan je dat bieden, dan krijg je hier een grappige, nieuwsgierige, speelse kat voor terug die zich goed kan vermaken met vliegjes vangen en vogeltjes begluren.

Om de herplaatsing zo soepel mogelijk te laten verlopen zal een kattenadviseuse (die Molly goed kent) de herplaatsing gratis begeleiden.

**Het heeft lang geduurd maar na 1 mis-plaatsing is Molly nu goed geplaatst. Inmiddels woont ze al een aantal weken in haar nieuwe thuis en iedereen is bij met haar. 

 

 

Molly, poes, Molly, poes,


Terug