De Poezenboot

Lexie en Leasy

Geslacht: poes en kater
Kleur: tabby en zwart
Leeftijd: 7 jaar

De Poezenboot poezen Lexie (nu Lida) en Leasy (nu Abel) zijn ongeveer 5 jaar geleden geplaatst en zoeken nu vanwege een verhuizing een nieuw liefdevol thuis. Ze zitten nog niet op de Poezenboot en we hopen dat ze voor die tijd een super geschikt thuis hebben gevonden.

Mijn naam is Gillis, nu nog het baasje van Abel en Lisa. Vijf jaar geleden heb ik deze ontzettend lieve schootkatjes van de poezenboot overgenomen. 

Echte "mensenkatjes" zijn het. Abel is de grote broer en ligt eindeloos bij je op schoot in de meest bizarre houdingen. Lisa is het zusje met een iets kortere spanningsboog en gezegend met een gezonde dosis energie. Ze verwelkomt je met eindeloze kopjes over je voeten. Abel en Lisa kunnen het uitstekend met elkaar vinden. Samen slapen, spelen, stoeien doen ze graag, maar elkaar uren negeren zijn ze ook een ster in. Ze hebben bij mij elke dag buiten geleefd. Mijn achterraam geeft toegang tot een groot afgesloten binnenplaats waar meerdere katten spelen, ideaal dus. Kan wel zeggen dat het door de jaren heen echte A'damse buitenkatjes zijn geworden!

Met erg veel pijn in mijn hart ben ik genoodzaakt een nieuw thuis te zoeken voor Abel en Lisa. Mijn huidige huis op de Spuistraat gaat tegen de grond en mijn aanstaande huis is klein en heeft geen buiten. Geen optie dus want Abel en Lisa hebben wel echt buitenlucht nodig.

Ben jij op zoek naar 2 gezellige volwassen schootkatjes, misschien zijn Abel en Lisa dan wel de leukste van allemaal! Ik denk het wel namelijk. Je moet wel beschikken over een tuin/ balkon met toegang tot een tuin.

Ze zijn beide 5 jaar geleden gechipt en gevaccineerd. Geef me gerust een belletje dan kan ik je meer vertellen.                     

**Lexie en Leasy zijn onder de pannen en wel met tuin. Helemaal vrij staand huis en veel ruimte. Toppie goed voor dit stelletje.

Lexie en Leasy, poes en kater, 7 jaar


Terug