De Poezenboot

Aflana en Arza

Geslacht: moeder en dochter
Kleur: wit / tabby
Leeftijd: 4 jr / 1,5 jaar

Aflana en Arza zijn moeder en dochter. Aflana is de witte en is niet veel mensenlijk contact gewend in haar jonge jaren. Ze is dus angstig voor mensen maar zolang je niets van haar verwacht gaat ze lekker haar gangetje. Ze heeft veel tijd nodig om aan je te wennen en je te leren vertrouwen. Een held zal het nooit worden maar aan haar 'eigen' mensen wennen dat gaat wel lukken.  Ze zal waarschijnlijk wel altijd voorzichtig blijven. Haar dochter Arza is een ander verhaal, zij is sociaal, makkelijk en gauw gewend. Zij kan haar moeder laten zien dat mensen wel oke kunnen zijn. We zoeken een rustig, stabiel en liefdevol thuis bij mensen die ervaring hebben met katten. En die graag een angstige kat wil helpen. We hopen zo dat er spoedig geschikte mensen voor ze komen.

**Aflana en Arza hebben een toppie thuis gekregen. Een groot huis en mensen met ervaring-katten kennis en veel geduld. Komt helemaal goed, we zijn super blij.

Aflana en Arza, moeder en dochter, 4 jr / 1,5 jaar Aflana en Arza, moeder en dochter, 4 jr / 1,5 jaar Aflana en Arza, moeder en dochter, 4 jr / 1,5 jaar


Terug