De Poezenboot

Chicky en Baron

Geslacht: poes / kater
Kleur: schildpad bl-creme wit / tabby wit
Leeftijd: 13 jaar

Chicky en Baron zijn 2 oudere hele lieve katten. Zelfs bij de dierenarts stonden ze te knorren op tafel. Ze zijn bij ons omdat de eigenaar is overleden. Triest drama om op die leeftijd niet lekker bij iemand thuis op de bank te kunnen zitten. Chicky komt oorspronkelijk van de Poezenboot. Baron niet, dus van hem weten we niet zoveel. De dokter schat hem op zeker 13 jaar. Zijn linker oogje is niet goed, en wordt binnenkort operatief verwijderd en dan wordt hij nog verder onderzocht. Pas daarna kunnen we een super geschikt thuis voor ze gaan zoeken. We zoeken een rustig liefdevol thuis voor ze bij mensen die ze een fijne stabiele oude dag kunnen geven. Dat verdienen ze zo heel erg. 

Baron is inmiddels geopereerd en zijn oogje in verwijderd. Gelukkig maakt hij het goed en at al weer lekker de dag na de operatie. Ook bleek dat zijn nieren iets minder functioneren en geven we heb voor de zekerheid vast kd voer. En dat lust hij graag, geen probleem dus.

**Baron en Chicky hebben super geluk, ze krijgen een heel goed geschikt thuis. We zijn allemaal zo super blij voor dit geweldig lieve stel.  Ze komen samen bij een ouder echtpaar te wonen, helemaal geweldig.

Chicky en Baron, poes / kater, 13 jaar Chicky en Baron, poes / kater, 13 jaar Chicky en Baron, poes / kater, 13 jaar Chicky en Baron, poes / kater, 13 jaar


Terug