De Poezenboot

Ushi

Geslacht: Poes
Kleur: zilver tabby met blauwe ogen
Leeftijd: 8 jaar

Ushi is via ons van haar eerste huisgenote verhuisd naar haar nieuwe huisgenote maar dat bleek geen match te zijn. Mevr wilde een knuffelkat en dat is Ushi echt niet. Ze zit nu bij ons op de boot en is erg van slag. Ze wil geen contact nu.

Ushi wil met rust gelaten worden. Ze komt alleen wanneer zij wil en verwacht verder niets van haar. Haar bijv. even oppakken en in een mandje zetten is niet 1,2,3, gedaan. Alles moet met beleid bij Ushi. Wel heeft ze haar uiterlijk mee, met haar prachtige blauwe ogen. Ushi is geen andere katten gewend, kinderen of honden. Ze is altijd alleen geweest en weet niet hoe ze om moet gaan met katten. Ze is te vroeg uit het nest gehaald en sociaal gedrag is haar daarom nogal vreemd. Haar vorige huisgenote laat weten dat Ushi een lieve kat kan zijn met een sterk eigen willetje. Op schoot zitten wil ze soms wel maar alleen als zij het wil. Ushi is geen kat voor beginners.

Wilt u meer over haar weten, bel ons gerust. We hopen dat er iemand is die haar een kans wil geven en verder niets van haar verwacht.

**Ushi, we kunnen het bijna niet geloven, is geplaatst. We zijn zo enorm blij voor haar dat er iemand is die haar een kans geeft met alle gebruiksaanwijzing die ze heeft. Duimen dat het goed gaat, aan haar nieuwe huisgenote zal het niet liggen.

 

Ushi, poes, 8 jaar Ushi, poes, 8 jaar


Terug