De Poezenboot

Chiara

Geslacht: Poes
Kleur: donker schildpad
Leeftijd: 2 jaar

Chiara heeft astmatische bronchitis. En waarschijnlijk zal het gebruik van medicijnen wel nodig blijven. Ze krijgt nu 1 pil om de dag en dat gaat goed. We hopen dat er ergens een katten-engeltje is die Chiara in huis wil nemen en een stabiel liefdevol thuis kan geven.

We zoeken wel een thuis bij niet rokers, waar ook geen wierook of geurkaarsjes e.a. gebruikt worden. Klinkt overdreven maar volgens de dierenarts is dat echt belangrijk. Waar ook geen andere katten zijn of honden of kleine kinderen. Chiara is ongeveer 2 jaar en zal een theemuts blijven. Lekker rustig, rust en regelmaat is belangrijk voor haar, loopt ze knorrend door het huis en zal gezellig bij je zitten. Ze is een lieve zachtaardig knuffel. Bel ons als je meer info wil.

**Chiara gaat het weer proberen en dit keer moet het goed komen. Ze gaat wel helemaal naar Limburg maar komt in vertrouwden handen terecht. Er is de hele dag iemand bij haar, veel aandacht dus. Ook het geven van pillen was geen bezwaar. We zijn super blij voor Chiara, ze heeft het zo verdiend na alle verhuizingen.

 

Chiara, poes, 2 jaar Chiara, poes, 2 jaar Chiara, poes, 2 jaar


Terug