De Poezenboot

Moppie en Plio

Geslacht: poes en kater
Kleur: zwart wit
Leeftijd: 11 en 15

Moppie en Plio zoeken een nieuw thuis:
(ze zitten niet op de boot maar we helpen om een super leuk thuis voor ze te vinden)

Plio is een zwart-witte kater van 15 jaar en Moppie een zwart vrouwtje van 11 jaar.
Wij gaan eind augustus emigreren naar Curaçao en na lang wikken en wegen hebben we besloten ze de stress van een vliegreis, de warmte, de situatie daar en de behuizing te besparen. Het welzijn van onze katten staat voorop, al zullen we ze vreselijk missen.

Ze kunnen het samen ontzettend goed vinden, al stoeien ze natuurlijk ook weleens. Ze slapen (vooral in de winter) lekker tegen elkaar aan. Het zijn allebei knuffelkatten en liggen graag op schoot. Gelukkig kun je in elke willekeurige positie blijven zitten. Plio heeft het liefst de hele dag iemand om zich heen, Moppie is wat zelfstandiger. Plio is een echte allemansvriend; Moppie is daarin wat kieskeuriger en heeft het niet zo op kinderen.

Ze hebben een krabpaal en we knippen om de paar maanden zelf de nagels, wat ze prima vinden. Ook kammen is geen probleem. Ze zijn een huis met balkon gewend; een tuin hebben ze nooit gehad. Ze zijn allebei gezond en praktisch nooit ziek geweest. Op kattensnoepjes na, geven we ze geen extra's. Twee keer per dag krijgen ze harde brokjes en er staat altijd water. In het weekend geven we ook nat voer, al eet Plio dat praktisch niet meer.
We hopen dat er iemand is die met net zo veel liefde als wij voor ze wil zorgen! 

**Moppie en Plio hebben hun plekje gevonden, een liefdevol plekje.

Moppie en Plio, poes en kater, 11 en 15 Moppie en Plio, poes en kater, 11 en 15 Moppie en Plio, poes en kater, 11 en 15


Terug