De Poezenboot

Tijgy

Geslacht: Kater
Kleur: tabby wit
Leeftijd: 7 jaar

Tijgy is net terug bij ons.

En is boos en teleurgesteld dat hij is weggedaan. De eerste week konden we niet veel met hem, hij was knap van slag. Inmiddels is hij weer rustig en wil wel knuffelen. Hij zou in eerste instantie de stress van de kleine kinderen niet meer aankunnen en heeft naast de bak gepoept. En daarna zat hij hele dagen alleen. Uiteraard gaan wij op zoek naar een rustig, stabiel en liefdevol thuis voor hem. Ergens waar hij tot rust kan komen en ook de tijd krijgt dat in zijn eigen tempo te doen. Dus niets verwachten van hem.

We zoeken een thuis zonder kinderen bij geduldige cat-minded huisgenoten met een veilige tuin. Kom gerust even bij hem langs, hij heeft heel hard een stabiel thuis nodig.  Wie kan hem dat geven?

**Tijgy krijgt een prachtige mooie kans op een liefdevol nieuw thuis. En we gaan heel hard duimen dat het gaat lukken. De eerste kennismaking ging super goed. Hij krijgt een tuin, begeleiding en de nodige aandacht. Tijgy doe je best. We zijn heel blij dat hij deze kans krijgt bij geduldige cat-minded huisgenoten.

 

 

Tijgy, kater, 7 jaar Tijgy, kater, 7 jaar Tijgy, kater, 7 jaar Tijgy, kater, 7 jaar


Terug