De Poezenboot

Allemaal katten

We zitten midden in de rustige periode, de wintertijd, maar juist in deze tijd komen er mensen voor een kat kijken. Dus als we leuke katten hebben dan plaatsen we snel. Op dit moment hebben we dan ook bijna geen plaatsbare katten.

Mocht u vragen hebben, bel ons gerust. Hou social media in de gaten en onze website. Voor meer informatie, bel ons tussen 10-12u. 

Oudere katten of katten met een "probleempje" moeten vaak wat langer wachten. Dus we zijn extra blij als er ook mensen voor deze katten komen. 

Wilt u weten of er voor u een leuke kat of katten zijn: dan kunt u het beste de website en social media in de gaten te houden of bel ons tussen 10-12u. Komt u voor een bepaalde kat langs, bel ons dan want dan maken we een afspraak, het is nl de laatste tijd tussen 13-15u vaak erg druk. Behalve op woensdag en zondag want dan zijn we gesloten. Via Twitter en Facebook (T/Fb De Poezenboot-Amsterdam of zie de link op onze site) kunt u dus ook katten vinden die een super goed thuis zoeken. Bel ons gerust even als u zeker wilt weten of de kat die op de site staat niet net die dag geplaatst is. We hopen gauw van u te horen of u te zien.

Allemaal katten, , Allemaal katten, ,


Terug