De Poezenboot

Gizzie en Sissie

Geslacht: broer en zusje
Kleur: rood-wit en crème-wit
Leeftijd: 13 jaar

Gizzie en Sissie zijn nog steeds bij ons. Waar zijn die Perzen liefhebbers die deze broer en zus een hele mooie oude dag willen geven?

Gizzie en Sissie zoeken een stabiel thuis bij mensen die weten wat het inhoudt om een langhaar te hebben cq die ervaring hebben met langharen. Gizzie is een brombeertje en Sissie een knuffel. Ze hebben niet heel veel met elkaar maar het mooiste zou zijn als ze toch samen geplaatst worden, ze zijn tenslotte al 13 jaar samen. Maar eventueel kunnen ze ook apart geplaatst worden als het samen plaatsen niet lukt. Een thuis zonder kinderen en gedoe. Tuin is niet nodig. Gizzie moet je gewoon laten gaan, die zal lang nodig hebben om je te vertrouwen en is volgens zeggen geen knuffelaar. Wie komt kennismaken met ze?

**Gizzie en Sissie ze hebben lang moeten wachten maar eindelijk zijn ze onder dak.  Ze hebben een liefdevol thuis gekregen en gaan enorm verwend worden. We zijn allemaal zo super blij voor ze.

Gizzie en Sissie, broer en zusje, 13 jaar Gizzie en Sissie, broer en zusje, 13 jaar Gizzie en Sissie, broer en zusje, 13 jaar


Terug