De Poezenboot

Vaif

Geslacht: Kater
Kleur: rood wit
Leeftijd: 12 jaar
Vaif is een grote ronde kater met rood wit halflang haar die, wegens verdrietige privé omstandigheden, een super goed geschikt thuis zoekt maar niet op de Poezenboot zit. We proberen de huisgenote van Vaif op deze manier te helpen. U neemt dus rechtstreeks met haar contact op. Het belangrijkste is dat er een klik is tussen Vaif en de nieuwe huisgenoten. 
 
Ik heb Vaif, een 12 jarige gecastreerde kater, en kom nooit buiten. Ze zeggen wel dat ik nogal een eigenzinnig karakter heb maar ik ben nu eenmaal een kat! Een rustig thuis zonder kinderen (is hij niet gewend) zou voor mij het beste zijn. Dus geen gedoe, ook geen andere katten (ben ik ook niet gewend) zodat het wennen gewoon goed gaat lukken. Ik ben wel een hond gewend maar iedere hond is tuurlijk anders. Ook graag iemand die ervaring heeft met katten en lekker de ruimte voor mij heeft, ik ben best wel groot nl. En tijd voor me heeft om lekker te dollen enzo.
 
**Vaif heeft nieuw personeel, liet zijn baasje weten. We zijn super blij voor hem. Het zal voor Vaif en zijn baasje even moeilijk worden om afscheid te nemen. En de Poezenboot blijft een oogje in het zijl houden en Vaif eventueel helpen als dat nodig mocht zijn.
 
Vaif, kater, 12 jaar Vaif, kater, 12 jaar


Terug