De Poezenboot

Boef en Rocky

Kleur: rood en zwart
Leeftijd: 7 jaar en 3 jaar

Boef en Rocky zijn 2 grote katers, een prachtig stel. Boef, de rode, krijgt cd voer en is een kat die zijn eigen gangetje gaat en lekker alert is. Rocky is een zachtaardige lieve kater. Beide zijn kinderen gewend en dat gaat goed. Ook zijn ze een balkon gewend. Spelen en rennen doen ze graag, gek op spelletjes. En Rocky speelt dan soms voor dweiltje. Ze kunnen ook speeltjes terug brengen als je die weggooit. Heeft u interesse, neem dan eerst even contact met ons op Rocky en Boef zitten ln in de pleegopvang.  Wie valt voor dit mooie stel katers?

**Rocky en Boef zijn geplaatst, en we zijn super blij voor ze. Ze hebben een liefdevol cat-minded thuis gekregen en huisgenoten die meteen wisten dat ze beide heren zouden meenemen. Zo leuk. Het zal nog even wennen zijn voor ze en misschien gaat Boef de stress in maar met geduld komt dat allemaal goed.

Boef en Rocky, , 7 jaar en 3 jaar Boef en Rocky, , 7 jaar en 3 jaar Boef en Rocky, , 7 jaar en 3 jaar Boef en Rocky, , 7 jaar en 3 jaar Boef en Rocky, , 7 jaar en 3 jaar


Terug